نپنتس مدیر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 601 عنوان جن | مشاهده متن کامل بحث + 5735 بازدید | 363 پست میخوام یه چیزی تعریف کنم واستون هستین؟ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 1401/06/04 | 04:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نپنتس مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 601 وای نگو میترسم خدانکنه بیاد😂 من که هرجا رفتم دنبالم اومد اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نپنتس مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 601 من دقیقا چرا اومدم تو این تاپیک😱😱😱😭😭 حالا نه میتونم برم نه میتونم بمونم..... اومدنت بی دلیل نیست اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عطرنماز1 عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 5586 اشتباه کردی ک خوندی دیگه سعی کن کنجکاو نشی بخونی. هم گناه کبیره هستش و هم برای خودت خیلی ضرر داره از ترس سکته میکنی ! 💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💙
نپنتس مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 601 وای😱 جدی میگمیه بارم دعا گرفتم و یه مدت غیبش زد ولی بازم برگشتش اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نپنتس مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 601 اشتباه کردی ک خوندی دیگه سعی کن کنجکاو نشی بخونی. هم گناه کبیره هستش و هم برای خودت خیلی ضرر داره از ... آره نباید میخوندمولی کلا قبل ازون هم بوده سالهاست درگیرم باهاش و نمیترسم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
arinaaaaa عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 2184 جدی میگم یه بارم دعا گرفتم و یه مدت غیبش زد ولی بازم برگشتش خب چرا اون اسامی رو خوندی😐 خدایا خیلی خیلی شکرت 😍
نپنتس مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 601 خب چرا اون اسامی رو خوندی😐 خوب اول اینکه فکر میکردم شوخیهو بعد حتی حرکت لب هم نداشتم فقط نگاه کردم و از ذهنم گذشت وقتی کلمات رو دیدم همین اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نپنتس مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 601 نمیدونم وقتی که دارم میترسم انگار مرض دارم اومدم تو این تاپیک اومدنت بی دلیل نیست اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نپنتس مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 601 بعد دیدی ی چیزی هزاران بار میگردی نیست بعد میبینی باز سر جاشه ادم میترسه حالا من از جن به اون صورت ک ... آره این چیزایی که گم میشن و بعد یهو ظاهر میشن تو خونه ما عادیه اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نپنتس مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 601 اسی مثلا چ صدایی میشنوی چند دفعه گفتی ولی نگفتی چ صدایی گفتم عزیزصدای پا صدای گشتن توی خونه و .. اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نپنتس مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 601 دلیلش چی میتونه باشه???🧐🧐 دقیقا نمیدونم ولی گاهی وقتا خیلی چیزایی که فکر میکنیم اتفاقی هستن در واقع اتفاقی نیستن و اومدن تا آمادگی ایجاد کنن واسمون اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نپنتس مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 601 اینا همه دروغ و چرت و پرتن و فقط اعتقاد تو رو خراب میکنن اگ ایمانت قوی باشه دچار لغزش نمیشی احتمالا شما ازون افرادی هستی که تا خودت چیزی رو تجربه نکنی باورش نمیکنی اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ترانه_پاییزی عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 36521 من تجربه دود سیاه رو دارم بهترین کار نصب ایت الکرسی بالای درهای و پنجره های خونه استو حرز امام جوادتمیز نگه داشتن خونه و آشپزخانه