2777
2789
دعا نویسه واسه من گفت مال اون روزی بود که وارد قبرستون شدم پام رفته روی یه طلسم یهودی چله ی اون گرفت ...

منم یه بار با عمه هام رفتم یه قبرستون متروکه که پدربزرگم دفن بود توش

ممکنه بخاطر همون باشه؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

هم روانپزشک و هم مشاوره رفتم عزیزم و نظرشون این بود که اختلال ندارم. حتی واسه پروسه فرزندخواندگی می ...

پس خداروشکر دیگه هرکاری که کردی تا اونجایی که از دستت برمیاد کاری کن ازین فکرا دور باشی اگه شرایطشو دارید خونه رو عوض کنید و در خونه رو صبحا و شبا اب بریز که کسی اب طلسمی چیزی نریخته باشه وهمه جارو چک کن ببین چیز مشکوکی نباشه یه کولی گفت شاخ مار شکسته هم نشونه طلسمو .. هم هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه بار با عمه هام رفتم یه قبرستون متروکه که پدربزرگم دفن بود توش ممکنه بخاطر همون باشه؟

متاسفانه ادمای خدا نشناس زیادی هستن طلسم تو قبرستون دفن میکنن امکانش هست 

پس خداروشکر دیگه هرکاری که کردی تا اونجایی که از دستت برمیاد کاری کن ازین فکرا دور باشی اگه شرایطشو ...

شرایط تعویض خونه رو ندارم و البته بگم از مجردیم تا حدودی با من بوده و الان شدت بیشتری پیدا کرده توی این خونه

انگار هرجا میرم باهامه

پس خداروشکر دیگه هرکاری که کردی تا اونجایی که از دستت برمیاد کاری کن ازین فکرا دور باشی اگه شرایطشو ...

شاخ مار چیه میشه بگی

من درک میکنم میدونم عزیزم خداروشکر اون زمان من بچه بودم اثری روم نزاشت و خود ب خود درست شد فقط اینکه ...

حدودا چقدر طول کشید تا درست بشه؟

شرایط تعویض خونه رو ندارم و البته بگم از مجردیم تا حدودی با من بوده و الان شدت بیشتری پیدا کرده توی ...

پس الان تنها راه حل پخش سوره های قران توی خونست انشاالله ‌که به خیریت رفع میشه 

شاخ مار چیه میشه بگی

یه کولی بود گفت بعضی مارا شاخ دارن اگه بشکنن توی یه خونه ای درز دیواری چیزی بزارن نشونه شومیه رزق و روزی کم میشه و بد بیاری و توی طلسمات و اینا استفاده میکنن حواستم باشه وسیله هاتو به کسی ندی یا لباسی چیزی ناخون  هم که میگیری یا مویی که شونه میکنی جایی نزار جلو چشم باشه یا توی مکان خالی 

یه کولی بود گفت بعضی مارا شاخ دارن اگه بشکنن توی یه خونه ای درز دیواری چیزی بزارن نشونه شومیه رزق و ...

چه جااب و عجیب

توی مکان خالی بعنی کجا مثلا

نمیدونم اخه جایی که کسی زندگی نکنه همین اوایل عقد که خونشون ساخته بودن خالی بود بعدم که جفتشون شب تا ...

بهشون نگفتین تا حالا؟ یا بپرسین؟