2777
2789
خوبه ک خلاص شدی ایشاالله همیشه سلامت باشید 💚

ممنونم عزیز دلم اما خداییش تجربیات مسخره ای بود به شدت میترسم از تنهایی و تاریکی اون خونه که بودیم شبا میخوابیدم یکسره خفه میشدم هرچی قرانو ... میخوندم بیشتر به گلوم فشار میومد دستو پاهام فلج میشد نمیشد پا بزنم به مامانم بگم حواست بهم باشه یه شبم بخدا دیدم یه پیرزن کوتاه پشت سرم نشسته بود میخندید انگشتشو اورد جلو بکنه توی چشمم چشممو بستم بعدش دوباره خفه شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من مطمئن بودم که این چیزا رو دیدم و البته به جز این چیزایی که میدیدم و میشنیدم توی بقیه عملکرده ...

بهتره بری دکتر ببینی اگه مشکل اعصابی هورمونی چیزی نداری بعد به راه هایی مثل طبیعت گردی و جمع شلوغ و ... فک کنی و ...

یه روز ظهر بود و من تنها خواب بودم

یه چیزی مثل دود سیاه از توی هوا میومد توی جسمم و با شدت تکونم میداد 

خیلی شدید بود و چندبار تکرار شد

با بسم الله گفتن خلاص شدم و رفتم روی مبل به حالت غش افتادم اینقدر که انرژی ازم رفته بود تا ۱۱ شب یکسره خوابیدم و بعدشم به زور شوهرم با رنگ پریده و فشار پایین و تن یخ کرده بیدار شدم.

وقتی واسش تعریف کردم چه اتفاقاتی داره میفته باور کرد و رفتیم پیش دعانویس

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من درک میکنم میدونم عزیزم خداروشکر اون زمان من بچه بودم اثری روم نزاشت و خود ب خود درست شد فقط اینکه ...

خداروشکرایشاالله دیگه هیچ وقت بزامون پیش نیاد چه خیر باشه چه شر اثر منفی روی اعصابو روان میزاره این مسائل یا خدایی ناکرده سکته یا پرت شدن و ...

بهتره بری دکتر ببینی اگه مشکل اعصابی هورمونی چیزی نداری بعد به راه هایی مثل طبیعت گردی و جمع شلوغ و ...

هم روانپزشک و هم مشاوره رفتم عزیزم و نظرشون این بود که اختلال ندارم.

حتی واسه پروسه فرزندخواندگی میخواستیم اقدام کنیم و اونجا حتما روانپزشک باید ببینه و تایید کنه سلامت شخص رو.

اخه چرا سراغ انسان میان  بیکارن انگار

معمولا یا از قبرستون و جاهای متروکه همراه آدم میان

یا به قول دوستمون تو خونه های قدیمی زندگی میکنن و دوست ندارن آدما اونجا ساکن بشن

اخه چرا سراغ انسان میان  بیکارن انگار

دعا نویسه واسه من گفت مال اون روزی بود که وارد قبرستون شدم پام رفته روی یه طلسم یهودی چله ی اون گرفته منوفردای همون روزی که وارد قبرستونه شدم صبحش تصادف بدی کردم و به مرور فراموشیم گزفتم فقط الان درسام یادم مسمونه و چیزایی کا خسلی مهم باشه اثر شعر روی قبر خواتی هم میگن بده 

بهتره بری دکتر ببینی اگه مشکل اعصابی هورمونی چیزی نداری بعد به راه هایی مثل طبیعت گردی و جمع شلوغ و ...

خیلی سعی میکنم ولی همه کارامو نصفه ول میکنم

دعا نویسه واسه من گفت مال اون روزی بود که وارد قبرستون شدم پام رفته روی یه طلسم یهودی چله ی اون گرفت ...

چه عجیب