2777
2789
خیلی راهها امتحان کردم نشد نمیدونم دیگه چه باید کرد  یه جورایی قبولش کردم چون توان تغییرشو ند ...

دقیقا درکت میکنم اون خرناسا و نفسای سنگین و قلقلک گوش درحالی که کسی نیست کنارت دراز میکشه دیوونه کنندست توصه میکنم خونتونو عوض کنید چون من تو خونه جدیده ۳ سالی میشه این چیزارو دیگه ندیدم خیلی اذیت شدم اما افسردگیشتو وجودم موند و اینکه الان کوچکترین حسی به جنس مخالفم ندارم متافانه اگه خودتو با کلای جای جمعیتی سرگرم نکنی بد میبینی دور از جونت یا دنبالت میکنه چیزی ببینی از ترس پرت میشی از جایی یا خدایی نکرده خودکشی میکنی کاملا حس خلا میکنی انگار به هیچ چیزی علاقه نداری کلا اعتماد به نفستو از دست میدی عصبی میشی و ... تنها راه چارت اینه خودتو تو خونه حبس نکنی جایی ثبت نام کن اما من یه دعا نویسی بود اسمش یادم نمیاد دعا واسم نوشت و گفت این اتفاقات بخاطر ورود به قبرستانی بوده که یه طلسم یهودی توش خاک شده و پای من روی اون طلسم رفته فک کنم گفت چله اون طلسم بوده رو من افتاده 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره دقیقا  واسه من صدای شوهرمه ولی یه حالت شیطانی داره

منم چند شب پیش یه صدایی صدام زد تو خواب مطمئن بودم شوهرمه خیلی واضح با صدایی اهسته اسممو صدا زد. پاشدم دیدم شوهرم خوابه. بهش گفتم تو صدام زدی گفت بخواب دیوونه شدی. ینی چی بوده😰

خدایا خیلی خیلی شکرت 😍
دقیقا درکت میکنم اون خرناسا و نفسای سنگین و قلقلک گوش درحالی که کسی نیست کنارت دراز میکشه دیوونه کنن ...

آره همه اینایی که میگی هستش

و متاسفانه تمایل به شوهرم و کلا جنس مخالف هیچ هیچ ندارم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

منم چند شب پیش یه صدایی صدام زد تو خواب مطمئن بودم شوهرمه خیلی واضح با صدایی اهسته اسممو صدا زد. پاش ...

شاید واقعا شوهرت بوده

واسه من چند ساله که تکرار شده

خدایی چطوری سکته نکردی چ دلی داری تو 

نزدیک دیوونه شدنم بود خدا خواست دعا گرفتن واسم و خونه رو عوض کردیم بعد اینکه خواستیم ازون خونه بریم همسایمون گفتش چند نفر تو این خونه خودکشی کردن واقعا خونه قدیمیم بوده با گچ روشو پوشونده بودن کسی شک نکنه 

یا حتی صدات میزنن دیدی با حالت صدا خواهر برادر مادر اما بعد میبینی اونا نبودن تو حس کردی مامانت یا د ...

بخدا قسم یه روز توی همون خونه که این اتفاقات افتاد سر ظهر بود بالا خواب بودم بیدار شدم توی تختم بودم دیدم مامانم اومد نگام کرد هرچی صداش زدم جوابمو نداد تعجب کردم چرا اومده نگام میکنه و بی صدا رفت رفتم پایین گفتم مامان چیزی لازم داشتی اومدی بالا قسم خورد که یک هفتست بالا نیومده صدا که سهله من با چهره خونوادمم دیدم 

یه مدت منم خیلی اذیت بودم

حتی یادمه بعد فوت پدرم بیشتر و بیشتر شد

یه صبح دیدم سر بریده کنارمه بعد از خواب بیدار شدم دیدم خواب بوده و چندبار تکرار شد توی خواب بیدار شدن

انگار که خوابهای تو در تو دیده باشم.

همه گفتن به اعصابت فشار اومده

بخدا قسم یه روز توی همون خونه که این اتفاقات افتاد سر ظهر بود بالا خواب بودم بیدار شدم توی تختم بودم ...

من درک میکنم میدونم عزیزم خداروشکر اون زمان من بچه بودم اثری روم نزاشت و خود ب خود درست شد فقط اینکه تاریک میشه تنهایی عمرا خوابم ببره

ولی من مطمئن بودم که این چیزا رو دیدم

و البته به جز این چیزایی که میدیدم و میشنیدم توی بقیه عملکردهام اوکی بودم و حتی توی درسامم موفق بودم و نمره ها عالی.

فقط شوهرم حرفمو باور کرد