2777
2789
خونه ما کنار خونه داداشم هست حدودا دوسال شبکارن جفتشون زن و سوهر یعنی شب میرن سرکار صبح میان اون وقت ...

یعنی میخوای بگی این جمله ی قدیمی که جن از جاهایی که آهن و فلز هست میترسه و نمیاد همش الکی و مزخرف و پرت و پلا بودههه؟؟؟؟؟

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم🥺طفلی هم تنهاست هم سردشه🥶🥲🫠هروقت خیلی غصه داشتی با خودت این جمله رو تکرار کن "این نیز بگذرد"🍀🌻تو یه الماسِ💎 نابی پُرِ نورِ دلت🩵

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی میخوای بگی این جمله ی قدیمی که جن از جاهایی که آهن و فلز هست میترسه و نمیاد همش الکی و مزخرف و ...

همش چرته 

جن ها عاشق طلا و جواهر هستن حتی شنیدم میان برمیدارن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بهش فک نکن هورمونی که در این مواقع ترشح میشه مغز فک میکنه خوشت میاد بیشتر بازی میکنه به این چیزاش فک نکن بگی بخاطر اون بود ازین مواردم دور باشی به نفعته چون تجربشو دارم بهت میگم من چندین سال پیش دلم گرفته بود وارد یه قبرستون شدم برای خوندن شعرروی قبرا غروب بود و هیچکسم اونجا نبود فرداش تصادف بدی کردم چند وقت بعد این چیزا شروع شد صدای پا و نفسای سنگین توی گوشم درحالی که کسی کنارم نبود دنبال کردنم توسط یک شخص در بیداری و ...بعدش اروم اروم افسردگی گرفتم ممکنه خدایی نکرده دنبال بشی از ترس پرت بشی از جایی یا خودکشی کنی از بس گوشه نشینشی

همش چرته  جن ها عاشق طلا و جواهر هستن حتی شنیدم میان برمیدارن

😐😐😐😐🤐🤐🤐🤐

فقط با این باور قدیمی شبها راحت سر به بالش میذاشتم

🙂😶😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم🥺طفلی هم تنهاست هم سردشه🥶🥲🫠هروقت خیلی غصه داشتی با خودت این جمله رو تکرار کن "این نیز بگذرد"🍀🌻تو یه الماسِ💎 نابی پُرِ نورِ دلت🩵
شاید کسی میاد خونشون

نه گلم قفل کتابی اونم با زنجیر ضخیم میزنن خودشون مطمینم سرکارن کسی نمیاد خانواده دختر شهرستان هستن خانواده ماهم کنارشون دیگه جز ما کلید نداره کسی قفل ی چورایی که صبح میان از سرکار من میشنوم بازش میکنن چون هر کار کنی صدا میده نمیشه کسی اروم بگی باز میکنه میره تو من سه شب گلاب به روت استفراع میکردم مریض بودم لرز داشتم سرد بود هوا رفتم تو اتاق بخوابم دیدم سروصدا هر سه شب پشت هم 

بهش فک نکن هورمونی که در این مواقع ترشح میشه مغز فک میکنه خوشت میاد بیشتر بازی میکنه به این چیزاش فک ...

متاسفانه سالهاست بهش دچارم واسه همینم دیگه نمیترسم

بعضی وقتا توی خواب خفم میکنه

نمیترسم اصلا خیلی صداهای عجیب میشنوم و این ترکیدن لامپ .... سوال شد واسم

خب جن چرا باید لامپو بترکونه ینی🤔🤔

بهش میگفتی وحشی اروم تر خانواده خوابن😶

بهش فک نکن هورمونی که در این مواقع ترشح میشه مغز فک میکنه خوشت میاد بیشتر بازی میکنه به این چیزاش فک ...

یاابلفض..

متاسفانه سالهاست بهش دچارم واسه همینم دیگه نمیترسم بعضی وقتا توی خواب خفم میکنه

اره منم خیلی پیش اومده فلج خواب بشم و خفه بشماونو بهتره کنار خونوادت بخوابی و شبا عذای مونده از شبای قبلو نخوری غذای تازه تازه بخور و استرسم نداشته باش 

این اتفاقا زیاد میفته واسم چند سال پیش خواهرم بود خونمون

یه دفعه از توی سالن اسممو صدا کرد خواهرمم شنید گرخید

رنگ به رخ نداشت