2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه چی ی میبینی بهتره بری دکتر و یا کاری کنی توی شرایط تنهایی و استرس زا و ... نباشی شبا چون نزدیک جنونه بخاطر بهم خوردن فرکانسای مغزیه ضعف اعصابی افسردگی تنهایی و ...

گویا ب صلاحه تاپیکو ترک کنم تا قهوه ای نشدم

حالا اونوقت رو پروفتم عکس گربه گزاشتی علاوه بر اون ترس تس گربه هم دارم به شدت از گربه میترسم بهم نگاه میکنن ته دلم هری میریزه 

خونه ما کنار خونه داداشم هست حدودا دوسال شبکارن جفتشون زن و سوهر یعنی شب میرن سرکار صبح میان اون وقت هرشب صدا میاد یکی رو اپن اشپزخونه ظرف میذاره برمیداره صدا افتادن کاسه یا بشقاب میاد بجان خودم حمام اشپزخونشون پشت اتاق ماست من چند شب که سرد بود رفتم تو اتاق بخوابم گرخیدم همیشه صداهایی میاد نمیدونم توهم میزنم اخه یک شب دوشب نیست در پذیرایی هم قفل درست حسابی میزنن نمیسه بگی کسی میره میاد اونجا

خونه ما کنار خونه داداشم هست حدودا دوسال شبکارن جفتشون زن و سوهر یعنی شب میرن سرکار صبح میان اون وقت ...

شاید کسی میاد خونشون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

حالا اونوقت رو پروفتم عکس گربه گزاشتی علاوه بر اون ترس تس گربه هم دارم به شدت از گربه میترسم بهم نگا ...

ای بدبختی شانس شما☹ من معذرت میخام😔

الانم ک مجبور شدم ریپ بزنم سعی کنین اون تیکه ی پروفو نگاه نکنین بازم ببخشید

انسان دوستِ آدم‌‌ گریز