2777
2789

من دقیقا چرا اومدم تو این تاپیک😱😱😱😭😭

حالا نه میتونم برم نه میتونم بمونم.....

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم🥺طفلی هم تنهاست هم سردشه🥶🥲🫠هروقت خیلی غصه داشتی با خودت این جمله رو تکرار کن "این نیز بگذرد"🍀🌻تو یه الماسِ💎 نابی پُرِ نورِ دلت🩵

بعد دیدی ی چیزی هزاران بار میگردی نیست بعد میبینی باز سر جاشه ادم میترسه حالا من از جن به اون صورت که صدا بیاد نمیترسم یا چیزی بردارن نمیبینی قیافشون نمیان جلو اذیتت کنن یا نشون بدن که  خب ولی از فیلم ایت مترسکهای ترسناک خیلی میترسم هر وقت یاد جنم میفتم از اون یارو تو فیلم میترسم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دوستم یه دعای عجیب و غریب واسم فرستاد و نوشته بود اسامی اجنه هست اگر بخونی میان

اینا همه دروغ و چرت و پرتن و فقط اعتقاد تو رو خراب میکنن اگ ایمانت قوی باشه دچار لغزش نمیشی

اره منم خیلی پیش اومده فلج خواب بشم و خفه بشماونو بهتره کنار خونوادت بخوابی و شبا عذای مونده از شبای ...

خیلی راهها امتحان کردم نشد

نمیدونم دیگه چه باید کرد 

یه جورایی قبولش کردم چون توان تغییرشو ندارم

ببخشید انگار با شهوت میاد سمتم و صدای نفس و خرناس میشنوم بدنم سرد میشه ولی کاری هم نمیتونم بکنم

فلج کامل و بدن یخ زده

بعدشم چنان خسته و کوفتم که انگار کوه کندم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

اسی مثلا چ صدایی میشنوی چند دفعه گفتی ولی نگفتی چ صدایی

خرناس، صدای نفس

گاهی هم صداش مثل صدای شوهرمه ولی خوب یه جورایی ترسناکه انگار از ته حلقش بیرون میاد و بم تره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم