2777
2789
عنوان

چرا ابنجورشد😨😰

501 بازدید | 30 پست

بچه هاااسلام به روماهتون

اولا وای این کاربرزهرا من دخیره کردم بازبرم سراغش چقدخفن بودا خاک توسرساده م نکنن

دوما تاپیک اصلی خودم

چراهمراه اول ن بسته ن شارژ هیچی نمیده خداایا بسه دیگه تاکییی

ته دیگشم خوردم ،،،،لوریس،زهرا،،،تازه فاطمه و عروس عمو جون هم تو زرد از آب در اومدن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ته دیگشم خوردم ،،،،لوریس،زهرا،،،تازه فاطمه و عروس عمو جون هم تو زرد از آب در اومدن

یاقرااان دیگه اینجام شورش دراوردن ب کی اعتمادکنیم خدااااا زنا رو دست همه زدن😆🤣

یاقرااان دیگه اینجام شورش دراوردن ب کی اعتمادکنیم خدااااا زنا رو دست همه زدن😆🤣

کشور باید دست ‌‌‌‌‌مابود،،،دست همه رو رو میکردیم 🤣🤣 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
کشور باید دست ‌‌‌‌‌مابود،،،دست همه رو رو میکردیم 🤣🤣 

اره بقران وای من دیگه ب هم جنسای خودم خانما جسارت نشه اعتمادندارم ب پسرا دارم ب دخترو زنا نه دیگه😅🤣🤣

قضیه این کاربر زهرا چیه؟

ببین این زهرا عاشق پسرخالش از قراربراتولدش کادوخریده بود و هموبیرون دیدن و انگار ی عشق نهفته در دل بود پسرخالش مبخادبره ترکیه این خرفش با ی کاربری بود

با کاربردیگه اومده بود و گفته بود نامزد داره

باکاربردیگه اومد عذرخواهی کرد

و نی نی سایت دسش رو کرد ک همه این کاربراخودشه..اینجور ک من امشب فهمیدم اینه داستانش

ببین این زهرا عاشق پسرخالش از قراربراتولدش کادوخریده بود و هموبیرون دیدن و انگار ی عشق نهفته در دل ب ...

عجب شیر تو شیری 😐 واقعا مریضن که تو سایت چنین کاری می کنن

به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید. 

یعنی عاشقتونم تو یه روز سه تا پرونده دروغ رو به خاک و خون کشیدین ✋🤣🤣🤣🤣کارگاه شمایین بقیه اداتونم نمیتونن دربیارن 😅

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده