2777
2789
در خدمتم بنده ویولن میزنم

سلام 

میگم شما در مورد ویالون سر رشته دارید؟

میدونید از وقتی شروع کنم تا چند ماه طول میکشه بتونم نت دلخواهو یاد بگیرم؟

و اینکه روزی چند ساعت وقت میگیره تو دوران مبتدی

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام  میگم شما در مورد ویالون سر رشته دارید؟ میدونید از وقتی شروع کنم تا چند ماه طول میکشه بت ...

سلام 

بله ۸ ساله ویولن کار میکنم 

تمرین زیاد میخواد شروعش خیلی پشتکار میخواد اگه نت بلد نیستید و از صفر هست حداکثر شیش ماه ولی همین یادگیری نت کلا برای شروع هر سازی روندش رو کند تر می‌کنه صدای دلخواه ویولن هم به تمرین خودتون بستگی داره خیلی طول میکشه معمولا بعد از ۵ سال دیگه میشه اونجوری قشنگ زد  روزی یک ساعت تمرین هم بس هست به نظر من بستگی به خودتون داره 

من خودم خیلی شل گرفتم بعد از ۸ سال اگر بیشتر تمرین میکردم قطعا حرفه ای تر میشدم ولی تلاش ها همیشه نتیجه میدن و من با این ساز زندگی میکنم

ویولن هم میخواین بگیرین ویولن تمرینی یا مشقی بگیرین دستساز و ویولن های مارک هم خیلی گرون هستن هم برای تمرین مناسب نیستن

سایز بندی هم داره که بزرگسال بستگی به خودتون داره بیشتر 4/4 یا همون سایز کامل که بزرگترین هست میخرن