2777
2789

خونه  ک هست  اصلا  اونقدر  آنلاین  نیست  ولی  این  چند  وقته  ک نیست  بشتر  وفت ها تا نصف  شب بیداره آنلاین   یه بار  به روش  آوردم    امشب  باز دیدم  ان پیام  دادم  سین  نکرد منم بهش  گفتم  منو خر فرض کردی  چی  تا این وقت  شب  با کدوم  ج چت میکنی   هیجی  نگفت  آفلاین  شد بعدش  دیگ هم ان نشد 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

دارم  مشکوک  میشم  بعش 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد با داییم خیلی  صمیمیه با دایم  بحثم شد  گفتم بزار  من زندگی  مو کنم چیمار من داری  دای بزوست گفت  بهم  اگ من نمیخواستم زندگی  تو کنی  خیلی  حرف ها رو رک بهت  میگفتم 

چند ساله ازدواج کردین

6 سال  دوتا بچه  دارم  یه بار دوبارم  شماره  زن از تو گوشیش  پیدا کردم 😭آخرین  بار دوسال  پیش  بود

شاید حوصلش سر میره میچرخه تو گوشی اگه چیزی ندیدی چرا شک میکنی

حوصلش  همش  تو اینستا  س کم پیش میاد  خونه  ک هست  وات بره 

اول از همه رابطه رو اعتماد میسازه

بعد اگه خدایی نکرده چیزی هم باشه نباید اینطوری پیام بفرستی که دوست پسرت نیست 

سیاست داشته باش بجاش پیام عاشقانه بفرستو بگو نیستی دلم تنگ شده تو چرا بیدازی مثلا چیکار میکنی ببین درجا جواب میده بعضی از خانوما بجای اینکه شوهرشو جذب کنن بیشتر هدایت میکنن سمت و سوی دیگه عزیزم اینجور حرفا مردارو اگه کاری هم نکنن میرنجونه و باعث دلخوری میشه همیشه جوری باش که بدونه چقد بهش اعتماد داری و اون پی تورو بگیره که مثلا مسافرته تو چرا انلاینی اینجوری حس قدرت میکنه فکر میکنه چه توفه ایه به دلت نگیزیا مردا همینن خیلی بهشون گیر بدی سیم جیم کنی اعتماد بنفس کاذب میگیزن و از جاشون در میان همه چیو تعادل نگهدارو سعی کن خیلی حساس نباشی 

خودشم  میدونه  فعلا  اصلا  حال  روحی م خوب نیست  به  خاطر  خیانت  مامانم  بهش  گفتم  تیر خلاص  من تویی  اون  شبم  دایی  این  حرفو  گفت فهمیدم  یه قبطی  با ز این  کرده  منم قرص چندتا بسته  قرص  خوردم  دو شب  بستری  بودم  هنوز  حالم  خوش نیست 

اول از همه رابطه رو اعتماد میسازه بعد اگه خدایی نکرده چیزی هم باشه نباید اینطوری پیام بفرستی که دوس ...

اخه  من حال  روحیم  خدب نیست  اصلا  از من خبر  نمیگیره  سرشب  بعش  گفتم  بیا  از تنهایی  خسته  شدم  تو شهر غریبم  هیچی جا  ندارم  برم 

6 سال  دوتا بچه  دارم  یه بار دوبارم  شماره  زن از تو گوشیش  پیدا کردم ...

خب شماره بود باهاشم حرف اینا میزد؟ این مردارو جون به جونشون کنی هلاک زنن همون بهترش اینه بی خیال باشی به خودت برس با محبت باش باهاش زیادم رو نده چرا رفته مسافرت؟ کاریه؟ یا با دوست ایناش رفته؟ 

خب شماره بود باهاشم حرف اینا میزد؟ این مردارو جون به جونشون کنی هلاک زنن همون بهترش اینه بی خیال باش ...

آره  این  چیزی  نفرستاده  بود اونا استیکر  بوس  قلب اینا   فرستادن   مسافرت  شم  اره  کاریه