2777
2789
عنوان

اقدام

81 بازدید | 8 پست

بچه ها من اقدام داشتم این ماه بعد الان یکم والیبال بازی کردم از اون موقع تخمدانام شرثع کردن به درد و دور نافم این یعنی بد نکنه به وجود نیمده کشتمش چه غلطی بکنم

سلام عزیزم نگران نباش دکتر ب من گفت تا از وقتا نگذشته ورزش اشکال نداره،ولی از این ب بعد رعایت کن

سلام عزیزم نه چند روز مونده به موعد پریود خیلی ممنونم شمام اقدامید؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=250200261]سلام عزیزم نه چند روز مونده به موعد پریود خیلی ممنونم شمام اقدامید؟![/QUOTE

بله منم قبل از اقدام رفتم دکتر برای چکاپ.راستی بعد از اقدام فوری نرید دستشویی چون دکتر ب یکی از آشناها گفته بود اگر بعد از اقدام فوری برید دستشویی نطفه جای مناسبی قرار نمیگیره و ممکنه خدایی نکرده خارج از رحمی بشه

[QUOTE=250200261]سلام عزیزم نه چند روز مونده به موعد پریود خیلی ممنونم شمام اقدامید؟![/QUOTE بله من ...

من اینو تازه این ماه فهمیدم تا اقدام میکردم یا دسشویی بودم یا حمام خودمو خووووب میشستم اما اینسری نکردم اینکارو تقریبا یک سالو سه ماه اقدام کردمو نشده

راستی یادت باشه وقتی خواستی اقپام کنی یه بالش بزار زیر باسنت و بعدش هم پاتو بالا نگه دار هرچی تونستی ولی سعی کن بیست دقیقه تا نیم ساعت بالا نگه داری تا کمک کنی اسپرم زود تر ب رحم برسه