2777
2789
یکم پفش خوابید اما ن موند پهنای صورتم بیشتر شد که موند اما موقع مصرف انگار ژل تزریق کرده بودم و اینک ...

عزیزم ببخشید ی سوال دارم

شما قرص مخمر جو مصرف کردی بدنت هم چاق شد مثل صورتت؟ یعنی هم صورت رو چاق میکنه هم بدن رو؟ یا فقط صورت؟

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍
عزیزم ببخشید ی سوال دارم شما قرص مخمر جو مصرف کردی بدنت هم چاق شد مثل صورتت؟ یعنی هم صورت رو چاق می ...

خواهش میکننم گلم 

اره چاق شدد من تازه فرانسویشو دارم مصرف میکنم ولی مال انگلستان عجیب صورتم خوشگل شد روزی شش تا از قبلی میخوردم ولی اارین یکی روزی سه تا دارم میخورم شیرخشکم عالیه مصرف کن حتما

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکننم گلم  اره چاق شدد من تازه فرانسویشو دارم مصرف میکنم ولی مال انگلستان عجیب صورتم خو ...

مرسی عزیزم من خریدم ولی فکر کردم فقط صورت رو چاق میکنه

نمیخوام بدنم.چاق بشه😞

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍
والا منم اندامم چاق و پره ولی چه کنم عاشق صورت پرم 😂من دراز نشست و یا تو خونه راه میرم بهتره اندامم ...

سلام عزیزم شما بعد چند روز تغییر وپرشدن وحس کردی؟؟

بعد شیرخشک تروویتال پیدا نمیکنم هرداروخونه ای رفتم نمیدونم ازکجا باید بخرم😓

سلام عزیزم شما بعد چند روز تغییر وپرشدن وحس کردی؟؟ بعد شیرخشک تروویتال پیدا نمیکنم هرداروخونه ای رف ...

سلام گلم من خیلی خوردم البته اینم بگم خودمم خوش غذام ،زیاد غذا میخورم و اینکه اب زیاد میخورم اره شیرخشکش هرجایی نداره من از داروخونه خاص میخرم اگه نداشت شیرخشک اپتاکید بخر اونم خیلی خوبه 

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
سلام گلم من خیلی خوردم البته اینم بگم خودمم خوش غذام ،زیاد غذا میخورم و اینکه اب زیاد میخورم اره شیر ...

میدونم عزیزم زیادخوردی ولی میگم یعنی بعد ۱۰ روز بعد ۱ماه بعدچقدر تغییرکردی؟

نه من حتما باید همین شیرخشکو پیداکنم میترسم بقیه شیرخشکاهم مث نان جواب ندن😁

مرسی که وقت میزاری وپاسخگوهستی😘

میدونم عزیزم زیادخوردی ولی میگم یعنی بعد ۱۰ روز بعد ۱ماه بعدچقدر تغییرکردی؟ نه من حتما باید همین شی ...

اهان من چون اوایل شیرخشکو با شیر میخوردم بعد دوماه کاملا تغییر کردم اره نان که خیلی بیخودههمین تروویتال با اپتاکید خوبه

اهان من چون اوایل شیرخشکو با شیر میخوردم بعد دوماه کاملا تغییر کردم اره نان که خیلی بیخودههمین ترووی ...

عزیزم عذر میخوام ک خیلی سمچ شدم ولی اخه چون منم مثل تو دقدقم چاقی صورتمه اینقدر پیگیر شدم😂

عزیزم اپتاکید و هم استفاده کردی؟؟خوب بوده اونم؟؟

که اگ تروویتال پیدانکردم اپتاکید بخرم!!

عزیزم عذر میخوام ک خیلی سمچ شدم ولی اخه چون منم مثل تو دقدقم چاقی صورتمه اینقدر پیگیر شدم😂 عزیزم ا ...

ن گلم خواهش میکنم با تموم وجودم درکت میکنم😂😂اره عزیزم اپتاکید اخرین شمارشو بگیراونم عالیه فقط روزی دوبار شش پیمانه بخور تا زودتر نتیجه بگیری

اوکی مرسی عزیزم😘😘

خواهش فقط اب هم زیاد بخور 😁اکر نتیجه نکرفتی باید ژل تزریق کنی که موقته 

سلام گلم من تو دوران بارداری شدم ۸۵ کیلو 

بعد از زایمان باریم و بدبختی تونستم بیام ب ۶۰ کیلو ولس صورتم از بین رفته بود

راستش نه آدمی هستم که برم پروتز نه وقت و پولش رو دارم که ۶ ماه یکبار برم‌ تمدید کنم 

از یه خانمی تو همدان یه کرم چاق کننده صورت گرفتم به صورت ناباورانه یه کرم افتادگی صورتمو خوب کرد و چاق چاق شد صورتم واقعا خدا خیرش بده کرمش اصله اصله خداشاهده انقدر راضیم که به هر کی میرسم معرفی میکنم آدم بسیار دلسوز و راستگویی بود این شماره خواستید تماس بگیرید و اینستاگرام رو ازش بگیرید یا تو واستاپش مشورت بگیرید۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۹

تک تک جنسهاشم با ضمانت بازگشت میده من ازش ضد لک خریدم آلرژی داشتم نتونستم بزنم بعد از ده بار استفاده ک پوستم قشنگ یه درجه سفید شده بود ینده خدا ازم پس گر۴ت  بخاطر آلرژی و اگزمای ک داشتم خلاصه خیلی فروشنده دلسوزی بود ک تو جامعه ما وجود نداره متاسفانه

خواهش میکننم گلم  اره چاق شدد من تازه فرانسویشو دارم مصرف میکنم ولی مال انگلستان عجیب صورتم خو ...

عزیزم سلام من هم قبلا ای هلث مصرف کردم خیلی خوب حجم میداد الان شما از این مخمر جدید راضی هستی من هم این دفعه بخرم؟

عزیزم سلام من هم قبلا ای هلث مصرف کردم خیلی خوب حجم میداد الان شما از این مخمر جدید راضی هستی من هم ...

چندکیلو با هلث اید اضافه کردی عزیزم 

خدایا نمی‌گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ایی رهایم نکن🪽🤍
من مخمر ابجو روزی شش تا میخوردم انصافا صورتم مث تزریقیا شد سفید و تپل بدنمم چاق شد شیر خشکم صورتمو ت ...

سلام عزیزم خوبی اسم مارک مخمر ابجویی که گرفتی چی بوده؟ عکسی ازش داری بزاری و چجوری مصرف کردی