2777
2789
مخمر ابجوو توش انواع ویتامین ب که مخصوص پوست و مو هستش داره و مخمر ابجوو هم خودش داره که خیلی پوستو ...

عزیزم گرفتم قرص بود مزه کشک میداد فرقی نکردم که

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
عزیزم گرفتم قرص بود مزه کشک میداد فرقی نکردم که

چه مارکی گرفتی ایرانیشم خوردم اصلا خوب نبود فقط همینی که عکسشو گزاشتم بگیر روزی شش تا میخوردم

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یکم پفش خوابید اما ن موند پهنای صورتم بیشتر شد که موند اما موقع مصرف انگار ژل تزریق کرده بودم و اینک ...

چن روز ایناراخوردی تا اثرش دیدی؟؟

چن روز ایناراخوردی تا اثرش دیدی؟؟

ببین سری اول ندیدم اما سری دوم و واقعا دیدم خیلیم زیاد نباید خورد

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
ببین سری اول ندیدم اما سری دوم و واقعا دیدم خیلیم زیاد نباید خورد

یعنی من الان باید چیکار کنم ؟ خریدم تا چه مدت بخورم؟ ضرر نداره روزی ۶ تا؟

یعنی من الان باید چیکار کنم ؟ خریدم تا چه مدت بخورم؟ ضرر نداره روزی ۶ تا؟

منکه روزی شش تا خوردم خوب بودد من کلا دوماه خوردم و خوب بود

سلام عزیزم یعنی شما ماه اول خوردی زیاد نتیجه نگرفتی؟بعدماه دوم نتیجه دیدی؟؟

اره ماه دوم کاملا دیدم دیگه بیشتر ازین نباید خورد بعدشم الان من دارم شیرخشک میخورم وواقعا صورتم تپل شده

اره ماه دوم کاملا دیدم دیگه بیشتر ازین نباید خورد بعدشم الان من دارم شیرخشک میخورم وواقعا صورتم تپل ...

منم الان ۱ماهه دارم شیرخشک میخورم منتهی جواب نگرفتم یعنی ۱ ماه دیگه بخورم شاید نتیجه گرفتم؟

میشه بگی چه مارک شیرخشکی میخوردی و چطوری مصرف میکردی؟

من نان ۳ میخوردم شبا قبل خواب ۳ قاشق تو آب جوش سردشده قاطی میکنم میخوردم اما آب خیلی کم میزارم درحدی که با پودر قاطی بشه وتبدیل به اب بشه ویکمم واسه مزش گلاب میزاشتم

منم الان ۱ماهه دارم شیرخشک میخورم منتهی جواب نگرفتم یعنی ۱ ماه دیگه بخورم شاید نتیجه گرفتم؟ میشه بگ ...

عزیزم نان که خیلی ضعیفه من تروویتال۲ روزی دوبار هردفه هم شش پیمانه تو ابجوش حل میکنم نصف دیگشم اب خنک میریزم که خیلی داغ نباشه من بعد صبحانه و بعد ناهار که عصر میشه میخورم 

عزیزم نان که خیلی ضعیفه من تروویتال۲ روزی دوبار هردفه هم شش پیمانه تو ابجوش حل میکنم نصف دیگشم اب خن ...

سلام گلم یعنی تقریبا ۱ لیوان پرمیشه که نصفش آبجوشه نصفش آب سرد؟؟آب سرده که نمیخواد جوشیده باشه؟؟

بعد تروویتال۲ مطمئنی؟چون معمولامیگن واسه بزرگسالا اگه بخوان شیرخشک بچه بخورن شماره ۳ ومصرف کنن 

ولی خب حالا که شما نتیجه گرفتی منم میارم که انشالله نتیجه بگیرم ودعاتون کنم

عزیزم نان که خیلی ضعیفه من تروویتال۲ روزی دوبار هردفه هم شش پیمانه تو ابجوش حل میکنم نصف دیگشم اب خن ...

راستی اندامتم خیلی چاق کرد؟چون من اندامم پره نمیخوام چاقترشه حالا اگ یکم چاقم بشه اشکال نداره ولی میترسم زیاد چاق کنه اندامو😰

راستی درکنارشم میخوام حلقه بزنم ک چاقترنکنه یاکه خیلی کمتر چاق کنه خوبه؟

راستی اندامتم خیلی چاق کرد؟چون من اندامم پره نمیخوام چاقترشه حالا اگ یکم چاقم بشه اشکال نداره ولی می ...

والا منم اندامم چاق و پره ولی چه کنم عاشق صورت پرم 😂من دراز نشست و یا تو خونه راه میرم بهتره اندامم لاغرتر شده صورتم پرتر 

سلام گلم یعنی تقریبا ۱ لیوان پرمیشه که نصفش آبجوشه نصفش آب سرد؟؟آب سرده که نمیخواد جوشیده باشه؟؟ بع ...

اره من نصف ابجوش نصف اب سرد اره گلم تروویتال فرق میکنه ۲ش خیلی قویه مخصوصااونایی که خیلی لاغرن باشیر گاو بخورن حسابی تپل میشن من الان کرونا دارم سه روز خوردم نتیجه شو دیدم