2777
2789
عنوان

خواب یه عالمه انگشتر بدل

88 بازدید | 7 پست

سلام خانوما من باردارم.دو سه روز پیش رفتم سونوی معمولی نه انومالی 17 هفتمه بعد اصن هیچی معلوم نبود به دکتره گفتم اقای دکتر چرا هیچی مشخص نیست گفت دختره.این مرکزی ک رفتم و خیلی قبول نداشتم واسه همین انومالی ندادم اونجا.سر دختر اولم ک یجای خوب و پیشرفته رفته بودم کامل بچه تو تلوزیون واضح بود بس ک دسگاهاشون خوبن.این دکتر ک بم گفت دختره یکم دلم گرف.چون من خوابای زیادی دیدم تو خوابامم یبار بم میگفت دختره یبار پسر 

دیشبم خواب دیدم رفتم بازار داشتم یه عالمه انگشتر بدل نگاه میکردم میخواستم بذارم دستم دیگه نذاشتم 

نظری ندارین؟

ربطی به خواب نداره عزیزم  منم خواب انگشتر طلا دیدم ولی دختره  حالا بازم صبر کن انومالی ر ...

مرسی قربونت بشم 

من تو یه چله دعای توسل و دعای ناد علی شرکت کردم ب نیت پسر دار شدن 

بعد همون شبی ک نوبتم بود شبش خواب دیدم رفتم دکتر بهم گفت بچت پسره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی قربونت بشم  من تو یه چله دعای توسل و دعای ناد علی شرکت کردم ب نیت پسر دار شدن  بعد ...

ان شا الله خدا به دلت نگاه کنه و پسری سالم و صالح بهت بده نگران نباش خدا مهربونه صبر کن تا ۱۷ هفته استرسم نداشته باش 

عزیزم چیکار کردی اخر؟؟؟؟نی نی چیشد؟

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸