2777
2789
عنوان

نی نی یار پنج

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 117 پست

@نی_نی_یار_پنج مسئولیت پذیر هستن😊💕

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه والا تاپیکای منو ببینی میفهمی ازین خبرا نیس😁😁 ولی انگار شماها نقشه ای دارید😂❤

نه بااااابا من نی نی ام چه خطری خخخ شوخی کردم

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...

@نی_نی_یار_پنج  

یکبار تعلیقم کردی ولی همچنان دوستت دارم.😂🥰

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
@نی_نی_یار_پنج     یکبار تعلیقم کردی ولی همچنان دوستت دارم.😂🥰

@نی_نی_یار_پنج 🤩🤩🤩

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
اونشب یبار باهاش شوخی کردم اخطار جدی ازش گرفتم 😂😂😂دیگع غلط کنم باهاش شوخی کنم 

راستی 

تعریف کن چی گفتی مگه😁

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یسوال چرا امروز حذف تاپیک قفله؟؟

شنه تا چهارشنبه هست گلی

از افتادن نترس،از تلاش نکردن بترس، فکرت رو از(نمیتونم ) پاک کن ،بهترین امادگیبرای فرداانجام دادنبهترینتدر امروزه ،ب بقیه اجازه نده بهت بگن ک تو کی هستی🧜🏼‍♀️🧜 کاربری به دست سه نفر میباشد   منو دو تا دخترام 🍂 میشه واسه قبولی دخترم یه صلوات بفرستی؟🙏🥰 
یسوال چرا امروز حذف تاپیک قفله؟؟

آره سوال من هست فقط امروز نیست چند روزه که قفله

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.