2777
2789
عنوان

نی نی یار پنج

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 117 پست
راستی  تعریف کن چی گفتی مگه😁

ساعت سه بود بهش گفتم چرا نمیخوابی ؟...

گفت من بخوابم شماها بیدار باشین هر کاری خواستین بکنین بعد گفت شیطونی نکن تعلیق نشی 😤😤😤شیک مجلسی شست انداخت رو بند 

مراقب اون زبون قشنگت باش😊دل من از سنگ نیس میشکنه و مُسببش تویی 🍂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساعت سه بود بهش گفتم چرا نمیخوابی ؟... گفت من بخوابم شماها بیدار باشین هر کاری خواستین بکنین بعد گف ...

پس حقت بوده😁😁😁😁😁

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

تاپیک مثه کلاس دخترونه ک همه چاپلوسی معلمو میکنن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

خیلی خوبه نی نی یار پنج 

اصلا مثل بقیه خودشو نمیگیره خیلی راحت و صمیمی هستش 🤩😍✨

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
تاپیک مثه کلاس دخترونه ک همه چاپلوسی معلمو میکنن

ابراز علاقه چاپلوسی نیست 

هر کی رو دوست دارید فوری بهش بگو شاید فردا دیر بشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ