2777
2789
عنوان

نی نی یار پنج

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 117 پست

منم نی نی یار پنج رو دوست دارم  

پروفش هم خوبه 

از امضاش هم خوشم میاد مخصوصا آخرش که نوشته من کاربری باز نمیکنم فقط می‌بندم 😌       😂

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلد نیستم  

@بزاربعد تایپ کن بدون فاصله اگه فاصله لازم بود_بزار از لیست پیشنهادی انتخاب کن اعداد باید لاتین باشن 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

@نی_نی_یار_پنج محترم بین این همه تعریف و تمجید هایی که شده پیگیر تاپیک های روابط نامحرم که پربازدید هم می‌شوند باشید اینجا فقط تاپیک دوست دختر پسری ممنوعه؟! از اعضای فامیل باشه موردی نداره؟! حتی اگه از بغل و بوسه هاشون هم بگن؟! یکی پسرخاله یکی پسرعمه 

عشق جانم نی نی یار ۵😅🤣⚘

از افتادن نترس،از تلاش نکردن بترس، فکرت رو از(نمیتونم ) پاک کن ،بهترین امادگیبرای فرداانجام دادنبهترینتدر امروزه ،ب بقیه اجازه نده بهت بگن ک تو کی هستی🧜🏼‍♀️🧜 کاربری به دست سه نفر میباشد   منو دو تا دخترام 🍂 میشه واسه قبولی دخترم یه صلوات بفرستی؟🙏🥰 
@نی_نی_یار_پنج   محترم بین این همه تعریف و تمجید هایی که شده پیگیر تاپیک های روابط نامحرم که ...

خب باید گزارش بزنید نی نی یار که نمیتونه تک تک تاپیکها سر بزنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

احساس میکنم نی نی یار شب رباته 😂😂😂😂

اونشب یبار باهاش شوخی کردم اخطار جدی ازش گرفتم 😂😂😂دیگع غلط کنم باهاش شوخی کنم 

مراقب اون زبون قشنگت باش😊دل من از سنگ نیس میشکنه و مُسببش تویی 🍂

یک تاپیک آقا بود انقدر خندیدم خدایی گوشی از دستم افتاد نی نی یار تعلیقش کرد  

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...