2777
2789
عنوان

هاله بیبی چک

131 بازدید | 4 پست

سلام خانما من ۵ روز تاخیر دارم. هر پنج روز بیبی چک زدم همش هاله کمرنگ بود عین هم دو روز تاخیر بود ازمایش دادم بتام پایین بود امروز تکرار کردم جوابش نیومده 

هر چی بیبی میزنم هاله کمرنگه ینی باردار نیستم؟

بارداری ولی بتا پایینه 

امروز باید دو برابر شده باشه بتات این یعنی بارداری 

چند روز دیگم هاله پررنگ میشه

🍒🤰1 آبان میبینمت پسرم🍼بی صبرانه منتظر اون لحظم گردوی من 🤱💜 از ته ته ته قلبم از خدا میخوام یه نینی قشنگ و سالم به همه بده 🤲❤️
بارداری ولی بتا پایینه  امروز باید دو برابر شده باشه بتات این یعنی بارداری  چند روز دیگم ...

هر ۶ تا عین هم کمرنگ بودن سر پسرم بیبی چکم روز پنجم پررنگ پررنگ بود البته یه مارک دیگه بود 

اینا مدیکور بودن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر ۶ تا عین هم کمرنگ بودن سر پسرم بیبی چکم روز پنجم پررنگ پررنگ بود البته یه مارک دیگه بود  ای ...

بتات چند بود؟ 

محاله 6 تا بی‌بی کاذب باشه 

لقاحت دیر بوده بتات پایینه واسه همین هاله میندازه 

10 روز بعد موعد پررنگ میشه 

🍒🤰1 آبان میبینمت پسرم🍼بی صبرانه منتظر اون لحظم گردوی من 🤱💜 از ته ته ته قلبم از خدا میخوام یه نینی قشنگ و سالم به همه بده 🤲❤️