atenakhanoom مدیر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7360 عنوان میخوامش😍🥺😭 | مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 35 پست بچه ها خیلی دوست دارم بخرمش، اما بودجه م محدوده🤧 باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........ 1401/06/03 | 10:10 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atenakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7360 اولین و آخرین شاسی بلند زندگیم 😂 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣مردم از خنده باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........
atenakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7360 یاد سیزده صفر افتادم 😄😁 شما باید بری یه پلاستیکی از همینو یجا گیر بیاری😁 میدونین که قضیه چیه؟ نه من نمیدونم قضیه چیه🤣🤣 باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........
atenakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7360 من فک کردم کراششه😐😂 🤣🤣🤣 باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........
رووویاااا عضویت: 1400/02/13 تعداد پست: 7946 نه من نمیدونم قضیه چیه🤣🤣 یه دفعه یه خانم گفت سیزدهم ماه صفر از خونه نیت کن مثلا برای چیزی ک میخوای برو و یه چیزی بگیر که بهش مربوطه انشالله درست میشه😁مثلا بچه میخواستن رفتن جوراب بچگونه خریدن یا مثلا خونه میخواستن یه کلید خریدن سلام
atenakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7360 یه دفعه یه خانم گفت سیزدهم ماه صفر از خونه نیت کن مثلا برای چیزی ک میخوای برو و یه چیزی بگیر که بهش ... 🤣🤣 باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........