2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز باهم ازدواج نکردیم دعا کنید بهم برسیم لطفا 🥺🥺

براتون اون لبخندی رو آرزو میکنم که بعدش میگین"آخیش بالاخره شد"میدونی رسیدن کلا قشنگهرسیدن به آدمی که دوست داریرسیدن به شغل مورد علاقت،رسیدن به رویاهاتبراتون رسیدن رو آرزو میکنم :)                                           
هنوز باهم ازدواج نکردیم دعا کنید بهم برسیم لطفا 🥺🥺

عه سلام قد قد خانوم خوبی؟شما همونی هستید که 10 سال با عشقتونید؟یه مدت ملی دنبالت میکشتم یه سوالی ازت داشتم پیدات نکردم ولی خداروشکر مشکلم حل شد ایشالا بهم عشقتون هم برسید برای ما هم دعا کنید 🥺♥️

رنگی شدن لباسم توی باغ(نیمکت ها و دکور باغ رووتازه رنگ کرده بودن و ماهم بیخبر) زمان عکس گرفتن و دعوا با عکاس😂😂😂😂

انقد هوا گرم بود و هی تشنه ام میشد آقام یه مشت نی گذاشته بود تو جیبش که هروقت آب خواستم راحت بخورم که آرایشم خراب نشه😂

موقع شاباش دادن آقام تراولاشو تو جیب کت شلوارش گم کرده بود، بسته اسکناس۲تومنی و ۵تومنی بهم پیشنهاد میداد😂😂

آخی همش خاطره شد

انشالله همه خوشبخت و عاقبت بخیر بشن.

عه سلام قد قد خانوم خوبی؟شما همونی هستید که 10 سال با عشقتونید؟یه مدت ملی دنبالت میکشتم یه سوالی ازت ...

بله عزیزم همونم .خداروشکر که مشکلت حل شد حالا باز سوالی داشتی در خدمتم عزیزم.انشالله شما هم به عشقت برسی گلم😘😘😘

براتون اون لبخندی رو آرزو میکنم که بعدش میگین"آخیش بالاخره شد"میدونی رسیدن کلا قشنگهرسیدن به آدمی که دوست داریرسیدن به شغل مورد علاقت،رسیدن به رویاهاتبراتون رسیدن رو آرزو میکنم :)                                           
😂😂😂خوشبخت باشی عزیزم

مرسی همچنین.

اتفاق که زیاد بود.

یکیش اینکه تو راه پلیس راه جلومونو گرفت که جریمه کنه اما آقام مخ افسر رو زد و کوتاه اومد

ماشین عروسمون پرشیا بود که ماله داماد همسرم بود.پلاکشو کنده بودن که حالت صفر بودن داشته باشه😉ماشین نوی نو اما بدون پلاک😂😂😂

همسرم واسه افسره توضیح داد که ماشین امانته و پلاک تو ماشین هست و اینا....افسره میگفت برو پسرجان ،منو سیاه نکن،این شیطنت و تخلفهای الان شما جوونا واسه ما خاطره شده دیگه😂😂😂