بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرکاری که از دستم برمیومده کردم اصلا فایده نداره واقعا تو پیشونیم نوشته شده که تو هر مرحله از زندگیم ...
هممون این دوره رو تجربه کردیم گلم ربطی ب پیشونی نوشت شما نداره.
تاب پارچه ای براش بخر بذارش زود خوابش میبره
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
هرکاری که از دستم برمیومده کردم اصلا فایده نداره واقعا تو پیشونیم نوشته شده که تو هر مرحله از زندگیم ...
عزیزم همه مادرا تجربه کردن .مطمئن باش.من الان دخترم نزدیک ۲ سالشه .انقد شبا برا شیر بلند میشه که ی خواب درست و خرابی ندارم .اما مادریم دیگه .باید مدیریت کنیم.منم بعضی وقتا خیلی غر میزنم .اما به قول همسرم میگه تو این بچه رو به این دنیا دعوت کردی پس حواست باشه حسابی بهش خوش بگذره❤️😍
پسر من گهواره مدرن.ننو سنتی و خیلی چیزای دیگه داشت اما نمیخوابید.تاب پارچه ای گرفتم یعنی عالی بود