2777
2789

عزیزم از نت گرفتم برات .ی بند وصل کن بهش تکونش بده.اولش حسابی باهاش بازی کن تا براش جالب شه .شعر بخون .بعدش خودش عادت میکنه

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
عزیزم از نت گرفتم برات .ی بند وصل کن بهش تکونش بده.اولش حسابی باهاش بازی کن تا براش جالب شه .شعر بخو ...

انقدر گریه کرده نصفه شبی سوار ماشین کردم چرخوندمش تا خوابیده همینکه اوردمش تو خونه بیدار شد دیگه نخوابید  دوباره

واقعا تاثیر داره بخرم؟ 

برا دختر من که بدرد بخور بود .حالا نمیدونم برا نی نی شما چی میشه؟

به حر حال واسع  سرگرمیشم مفیده 

انقدر گریه کرده نصفه شبی سوار ماشین کردم چرخوندمش تا خوابیده همینکه اوردمش تو خونه بیدار شد دیگه نخو ...

ینی هر شب گریه میکنه ؟یا فقط دوست داره بیدار باشه؟کولیک نداره؟

ینی هر شب گریه میکنه ؟یا فقط دوست داره بیدار باشه؟کولیک نداره؟

ساعت ۱بیدار میشه میخواد بخوابه خوابش نمیبره گریه میکنه تا زمانیکه یه راهی پیدا کنم بخوابه

واقعا تاثیر داره بخرم؟ 

پسرمن فقط با شیرخوردن میخوابیدازشیر که گرفتمش تا دوماه شب تا صبح تو بغلم بود و راه میرفتم.پدرم در اومد.تاب رو ک خریدم ظهررسید.یعنی گذاشتمش و خوابید.سه ساعت خوابید.

شباهم میذاشتمش میخوابید بعد هم باتاب میذاشتمش تو رختخوابش خودش غلت میزد میرفت رو تشک

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
ساعت ۱بیدار میشه میخواد بخوابه خوابش نمیبره گریه میکنه تا زمانیکه یه راهی پیدا کنم بخوابه

تو روز هم نمیخوابه؟

اینطور مواقع مهمه که دو طرف به هم کمک کنن، اگر همسرتون کارش سبکتره مثلا از خودش مغازه داره بعضی روزا صبح نره و شب قبل بچه رو نگه داره تا شما بخوابی

اگر نه از مادرتون کمک بگیرین بعضی شبها ایشون باشن اگر نشد از مادرشوهرتون کمک بگیرین

اگر از نظر مالی در وضعیت مناسبی هستین یک پرستار شبانه روزی بگیرین یا میتونین فقط پرستار شبانه بگیرین که مواظب بچه باشه در طول شب

به هرحال تو فرهنگ ما آموزش نمیدن ولی برخلاف تصور بچه داری چیزی نیست که دست تنهایی بشه انجامش داد شما یا باید تحت حمایت خانواده باشی یا باید پرستار بگیری، و خوابش هم فکر نمیکنم به این زودی اصلا بشه یکی دو سال اول همه درگیر این شب بیداریا هستن 

درد، رنج و سختی همه بخشی از زندگیمونه، فقط باید قبولش کنین و باهاش کنار بیاین اونوقت تحمل شرایط براتون آسونتر میشه