2777
2789
عنوان

سنگ عقیق شجر

1208 بازدید | 19 پست

قیمت حدودیشو میدونین؟ 

تو دیوار و نت زدم حدود 2تومن بود ولی این سنگ خالصه و انگشتر نیست و گردنبنده

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

اصلا لز نت نخر مگه سایت معتبر قیمتشم بالاست خیلی مگه شکل خاصی داشته باسع

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دارم ولی زیاد ازش سردرنمیارم هدیه است

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
من دارم ولی زیاد ازش سردرنمیارم هدیه است

انرژیای منفی دورتو دور میکنه و واسه برکت و رزیق و روزی خوبه و خوابو تنظیم میکنه و مشکلات گوارشیم حل و هر هفته باید 24ساعت توی. نمک باشه تا انرژیای منفیش پاک بشه

انرژیای منفی دورتو دور میکنه و واسه برکت و رزیق و روزی خوبه و خوابو تنظیم میکنه و مشکلات گوارشیم حل ...

واقعا؟؟  من گذاشتم مونده تو کمد کنار چندتا سنگ دیگه🫣😬

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
ن حتما استفاده کن تاثیر خوبی داره 

باید اول قاب طلا بگیرم براش

انرژیای منفی دورتو دور میکنه و واسه برکت و رزیق و روزی خوبه و خوابو تنظیم میکنه و مشکلات گوارشیم حل ...

نه انرژی منفی رو دور میکنه 

نه برکت میاره 

و نه کار خاصی میکنه 

به معنای واقعی کلمه هییییییییییچ خاصیتی نداره

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
نه انرژی منفی رو دور میکنه  نه برکت میاره  و نه کار خاصی میکنه  به معنای واقعی کلم ...

من تحقیق کردم و بهشم ایمان دارم 

بستگی ب ایمان و اگاهی خودت داره وگرن میشه، ی سنگ مث بقیه سنگا 

چیزیک بقیه چیزارو متمایز میکنه خودتی 

من تحقیق کردم و بهشم ایمان دارم  بستگی ب ایمان و اگاهی خودت داره وگرن میشه، ی سنگ مث بقیه سنگا ...

خیلی داشت گرون می داد و بنظر من داشت می کرد تو پاچتون 

من یادمه یه سنگ شجر معمولی داشتن بدون رکاب ۴۰ تومن دادم 

اگر یه رکاب نقره می انداخت کلا می شد ۲۰۰ تومن 

یه مدتی کارم انگشتر اینا بود 

سوالی داشتین درباره انگشتر و خواصشون و ... در خدمتم

نه انرژی منفی رو دور میکنه  نه برکت میاره  و نه کار خاصی میکنه  به معنای واقعی کلم ...

دو نکته 

اولا اگر می خواید با عقایدی که به نظرتون اشتباهه مبارزه کنید 

این عکس رو از پروفایلتون بردارید 

چون اکثر مردم حتی بر فرض اینکه شما دلیل علمی بیاری 

و فقط نگی خرافات و ....  بازم دربرابر شما موضع می گیرن 

دوما هرچند از نظر قاعده عقلی اصل بر عدم وجود و یا خاصیت یک چیز هست 

اما نمی توان در این جور مسائل تجربی ردش کرد نهایتا می تونین بگین دلیلی واسش ندارم

البته اگر کلا برکت و ... رو قبول ندارین می شه حرفتون درست باشه 

سوما چرا جواب اون پاسخی که درباره تعبیر خواب و .... به شما دادم رو ندادین 

حتی بنظرتون اگر چرت هم گفتم 

بازم درست این بود که تشریف بیارید ‌و توضیح علمی بدید 

و مثلا بگی به این دلیل های علم منطق شما مغالطه می کنید 

چهارما منم فک نکنم شجر همچین خاصیت هایی داشته باشه 

یعنی دربارش تحقیقی نکردم و فعلا نمی تونم نظر بدم