2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش خوزستانیه بعد گفت میخام بیام  اصفهان؛ اوول گفت میخام با دوستام بیام بعد گفت کنسل شد؛مامانم اینا تهران کار دارن من میارمشون؛دوروزم اصفهان میمونیم ی روز  میام با ت بیرون ۸ اممیاد میخام تا اون موقع چیزی بش نگم دیگ و اگ اومد   ادامه داد و... ی دو ماه باهاش باشم ک یکم بشناسه  منوو  بفهمه من دختر ولویی نیستم و خیانت ...نمیکنم دروغگو نیستم بعد بهش بگم تکلیفمو مشخص کن 

بنظرت ادامه مید

عزیزم میشه اینجا بگی اونجا ی بیشعوری تاپیکمو گزارش زد گفت دروعه

میگم ببین پسرا از اینک این چیزارو بهشون بگی متنفرن اگ دوست داشته باشن طرفو من حس کردم داره خودشو نگه میداره چیزی نگه بهت بعد یکم صبر کن صبر داشته باش بنظرم همون روزی ک رفتی بیرون بهترین باش براش ک تو ذهنش بمونه بعد پسرادوسدارن بخندی چس ناله دوسندارن خب بعد ک رفتی بیرون یماه ادامه بده خودت ببین خوبه یا نه اگ واقعا اوکی نشد باهات بنظرم تموم کن چون خودت اذیت میشی

میگم ببین پسرا از اینک این چیزارو بهشون بگی متنفرن اگ دوست داشته باشن طرفو من حس کردم داره خودشو نگه ...

همه گفتن تو رو نمیخاد بخدا الان باید خوش بگذرونم ولی چشام کور شد از بس گریه کردم

خدا کنه حرفات درست باشن😭😭من نابود شدم ۶ماهه درگیرشم من خیلی اینو میخام انقدررررر خوشحال بودم ک باهام جور شده انگار دنیا رو بم دادن چن روزه رو ابرا بودم الان رید بهم

همه گفتن تو رو نمیخاد بخدا الان باید خوش بگذرونم ولی چشام کور شد از بس گریه کردم

غصه نخور یا طرفت میمونه یا نه من خودم بهش گفتم خواستگار دارم اولش اومد بهم گف خب برو زنش شو منم خندیدم بعد ک منو دید بهم گف اون موقع پشت گوشی میخاسم ببینم چیمیگی الان ک بهش میگم دوتا فش اونو میده میگ غلط کرده ک اومده

خدا کنه حرفات درست باشن😭😭من نابود شدم ۶ماهه درگیرشم من خیلی اینو میخام انقدررررر خوشحال بودم ک باه ...

صبر کننن اگ ادمت باشع میمونه اگ نباشه ی ماه گریه کنی بهتره ک باشه هر روز گریه کنی

صبر کننن اگ ادمت باشع میمونه اگ نباشه ی ماه گریه کنی بهتره ک باشه هر روز گریه کنی

اخه من فکر میکنم بخاطر این گهی ک خوردم ورفتم شمال فک میکنه من پیچوندمش و دختر بدی ام و بعد نمیدونم چرا بهش نگفتم باهام بیاد ناراحت شد