2777
2789

رو میز تحریرم بود خیلی هم وسواس و ترس حشره و اینجور چیزا دارم حالم بد میشه میبینم میلرزم.کرم رنگ بود وسطش طرح سیاه داشت و نازک بود مثل یه برگ خیلی ریز و نازک .سرچ کردم دیدم نوشته کنه کبوتر الان میخوام گریه کنم فوبیا دارم به این چیزا .هیچ پرنده و حیوونی هم نداریم پنجره اتاقمم بستس اکثرا.کولر میزنیم.طبقه سوم تک واحدی سه همسایه دیگمونم کبوتر اینا ندارن ساختمانوی کنار نمیدونم.به ویلایی روبرومونه دو تا مرغ دیدم تو حیاطش.میتونن از ارتفاع بیان بالا مگه؟میترسم توروخدا بگید میتونن برن زیر پوستم و متوجه نشم ؟یا زیاد شن ؟یا همون یکی بود؟بیماری مشترک دارن با ادم ؟تا صبح خوابم نمیبره دیگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ریزه کاری نداره بدبخت ...عکس بده حالا 

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

بچه ها حالم داره از عکسشم بد میشه هیچکی درکم نمیکنه این چیزا میببنم همه بدنم خارش میگیره قرمز میشه دست خودم نیست

انقدم تمیزم همش حموم همه چی مرتب و تمیز  اخرشم همش حشره هارو من میبینم نکبتارو 

نه پشه چیه عزیزم عکسشو گذاشتم

والا با این عکسی که تو گذاشتی منی که فوبیا ندارمم گرخیدم🤦‍♀️😅

با یه چیزی میزدی تو سرش میکشتیش دیگه

یا برو بیرون از اتاقت یه پیف پافی چیزی بزن تو اتاق دروببند

نمیدونم والا

خدا💖