2777
2789

من امروزخیلی سعی کردم حوصله به خرج بدم وخداروشکرموفق بودم باپسرم منچ بازی کردم یه کم توپ بازی کردم وچن تابراش جوک گفتم وواقعاخوشحالی روتوچشماش میدیدم چقدرهم ازم تشکرکردبچم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدااین لیاقت روبهمون داده که مادربشیم بایدازبچهامون مثل گل مراقبت کنیم تمام تلاشمونوبکنیم امانت دارهای خوبی باشیم وبتونیم سربلندباشیم بابت امانتی که خدابهمون داده

سلام من ۷ ماهه باردارم و اصلا حالم خوب نیست بزور سرپام تو شهر غریبم هستم پسرمم ۴ سالشه اصلا نمیتونم باهاش بازی هیجانی که دوست داره انجلم بدم باباشم که شبا خسته اس و زود میخوابه دلم براش خیلی میسوزه بیشتر کارتون میبینه و نقاشی میکشه یا باخودش بازی میکنه منم براش کتاب میخونم و قصه یعنی داره بهش ظلم میشه؟ البته باباش هرشب میبرتش دوچرخه سواری اصلا نگاش که میکنم جیگرم براش کبابه بخدا

من امروز خیلی از دست بچه هام کفری بودم ولی خب دخترم رو سعی کردم با حرف راضی کنم اما نشد و ریختم تو خودم پسرمم سرش رو گرم کردم بازی کردم ریخت و پاچید و باهم جمع کردیم تا یادش بره چی میخواست الان روانم واقعا درد داره

سلام من ۷ ماهه باردارم و اصلا حالم خوب نیست بزور سرپام تو شهر غریبم هستم پسرمم ۴ سالشه اصلا نمیتونم ...

آخی عزیزم،ایشالله به سلامتی فارغ بشی،اگه بتونی بزاریش یه مهدی که نزدیک خونت باشه خیلی براش خوبه،روزی دوسه ساعتم بره براش خوبه،تازمانی که خودت وقت نداری بازی کنی باهاش،چون بچهاواقعانیازدارن

من امروز خیلی از دست بچه هام کفری بودم ولی خب دخترم رو سعی کردم با حرف راضی کنم اما نشد و ریختم تو خ ...

خیلی سخته من پسزمو که دعوا میکنم تا صبح خوابم نمیبره ولی یه کارایی میکنن واقعا اعصاب فولادی میخواد تحملش

من امروز خیلی از دست بچه هام کفری بودم ولی خب دخترم رو سعی کردم با حرف راضی کنم اما نشد و ریختم تو خ ...

خداقوت عزیزم،من خودم قبلاخیلی زودکلافه میشدم الان دارم سعی میکنم که اونجوری نباشم،مسئولیت آینده ی این فرشته هاباماست بایدخودمونورشدبدیم ومحکم کنیم،اگه بچهاروروزی دوسه ساعت بتونی بزاری مهدوبتونی ریلکس کنی باانرژی بیشتری ازشون نگهداری مبکنی،ماخانوماواقعاروزی چندساعت تنفس رومیخوایم،من پسرمویه روزدرمیون باپدرش میفرستم استخروریلکس میکنم آهنگ گوش میدم ارایش میکنم وهمه ی کارایی که دوس دارم وانرژیم فول میشه

خیلی سخته من پسزمو که دعوا میکنم تا صبح خوابم نمیبره ولی یه کارایی میکنن واقعا اعصاب فولادی میخواد ت ...

اره واقعا من پسرم امروز همش گریه میکرد به دایی بگو بیاد منو ببره پارک اخه دو روز پیش برده بودش دیگه نمیشد بگم بازم بیاد اونم زندگی داره داییشو خیلی دوست داره

دخترمم که اصلا ناامیدم کرده واقعا

اضطراب جدایی داره مهد نمیره البته انقدر از مهد بد شنیدم که خودمم جراتشو ندارم

دیگه بدترسعی کن عادت کنه،پسرمنم اضطراب جدایی داره ومن دارم تمام تلاشم رومیکنم که مستقل بشه،مهدبه اون معنی منظورم نیست که میبرن بچه روساعتهامیزارنومیان،مثلامن خودم پسرموخانه ی شادی میبرم یک ساعت میشینم یه گوشه واون خودش میره بازی میکنه،وابستگی بیش ازحدخیلی بده،پسرمنم خیلی وابستس ولی من دارم خمه تلاشمومیکنم وابستگیش کمترشه