2777
2789
دیگه بدترسعی کن عادت کنه،پسرمنم اضطراب جدایی داره ومن دارم تمام تلاشم رومیکنم که مستقل بشه،مهدبه اون ...

آره باید یه کاری بکنم براش اتفاقا قبل از بارداری خیلی واسش برنامه داشتم که یهو ناخواسته باردارشدم واز روز اول بارداری تا الان همش مریضم حالم بده و ویار شدید داشتم کمر درد و هزارتا مشکل دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره باید یه کاری بکنم براش اتفاقا قبل از بارداری خیلی واسش برنامه داشتم که یهو ناخواسته باردارشدم وا ...

خیلی سخته خداییش،خدابهت توان وانرژی بده،ولی خوب ازیه جهاتی ام خیلی خوبه که کارت یکباره میشه وفاصله سنی بچهات کمه،بعدهرسختی آسونیه

خداقوت عزیزم،من خودم قبلاخیلی زودکلافه میشدم الان دارم سعی میکنم که اونجوری نباشم،مسئولیت آینده ی ای ...

نه من واقعا آسایش و آرامش ندارم دخترم ۱۰ سالشه بچه ی دوم نمیخواستم دخترم انقدر گریه کرد و التماس کرد 

دخترم تازه از آبو گل در آومده بود دیگه احساس میکردم وقتشه وایه خودمم وقت بزارم که با اصرار دخترم دوباره باردار شدم 

دخترم خیلی به من وابسته بود بدون من جایی نمیرفت و نمیموند نه کلاس نه مهد مدرسه هم به زور میرفت الانم به هیچ کلاسی علاقه نداره بنویسم هیچ مسئولیتی در حد خودش قبول نمیکنه

پسرمم ۳سالش نشده ولی خیلی اکتیو و شیطونه اصلا یه جا بند نمیشه از هیچ چی سیر نمیشه میبرمش خانه بازی دیگه بیرون آوردنش با خداس میبرمش پارک از رو تاپ پایین نمیاد کسی سوار شه یا بریم خونه

یه بار مادر شوهرم میگفت چرا این بچه رو پارک نمیبری میگفتم اخه خونه نمیاد میگفت مگه میشه بلاخره بچه خسته میشه برده بودش پارک بعد ۳ساعت نتونست راضیش کنه از تاپ پایین بیاد

بچه رو کشون کشون و باداد و بیداد آورد خونه تاشب جیغ میزد که منو ببر پارک

نه من واقعا آسایش و آرامش ندارم دخترم ۱۰ سالشه بچه ی دوم نمیخواستم دخترم انقدر گریه کرد و التماس کرد ...

وای عزیرم فک میکردم دخترت کوچیکترباشه،دیگه بزرگ شده سعی کن دوستانه باهاش صحبت کنی وبهش توضیح بدی وازش کمک بخوای،همسرت میتونه خیلی موثرباشه،ازاونم کمک بخواه،اگه بخوازم دست تنهاهمه ی باراروبه دوش بکشیم آخرش افسردگی وروح وروان داغونه

خدا حفظشون کنه حالا من میگم این یکی ام بیاد دوتا بشن راحت میشم ولی انگاری سخترم میشه

همه ی بچهابه جورنمیشن،انشالله بچت آروم باشه تادرکناربچه داری بتونی حسابی به خودتم برسی

خدا حفظشون کنه حالا من میگم این یکی ام بیاد دوتا بشن راحت میشم ولی انگاری سخترم میشه

ممنونم عزیزم همچین بچه  های گل شما رو

خدا صبرش رو میده انشاالله که موفق باشید و به سلامتی زایمان کنید

وای عزیرم فک میکردم دخترت کوچیکترباشه،دیگه بزرگ شده سعی کن دوستانه باهاش صحبت کنی وبهش توضیح بدی واز ...

همسرم اصلا برعکس من حوصله بچه نداره اونکه خونس بچه ها باید دست به سینه یه گوشه بشینن😄😄😄