سلام مهربونا،لطفا کمکم کنین،فقط چیزای عادی خود بافت بدن با دست زدن و فشار دادن ورم میکنن یا زبونم لال چیزای غیرطبیعی مثل کیست و غده هم با دست زدن و فشار دادن ورم میکنن؟
خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین. پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚 کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم دوباره عضو میشم🥲😶
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره عزیزم من دست میزدم منظورشو نمیدونم ولی من مجبور شدم عمل کنم چون رشد میکرد
خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین. پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚 کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم دوباره عضو میشم🥲😶
اره عزیزم من دست میزدم منظورشو نمیدونم ولی من مجبور شدم عمل کنم چون رشد میکرد
من ب بدنم دست زدم چک کنم فشار دادم الان میترسم باد کنن الان برام سواله چیزای طبیعی بدن نسبت ب لمس حساسن یا زبونم لال چیزای غیرطبیعی هم دست بزنی باد میکنن؟
من ب بدنم دست زدم چک کنم فشار دادم الان میترسم باد کنن الان برام سواله چیزای طبیعی بدن نسبت ب لمس حس ...
نع عزیزم ایشالله که چیزی نمیشه استرس بدتر از همشون داغونت میکنه من الان دیگه کلا بیخیال شدم منتظرم معجزه بشه😁
شما دکتر رفتی چیزی گفته که نوعش چیه