2777
2789
عنوان

بارداری

215 بازدید | 25 پست

چقد که من به بیبی چک ویتا ساین حس خوبی ندارم 🤣فورا منفی رو نشون میده حتی برا دل خوشیم یه هاله یا اینکه منفی رو کم رنگ تر ...مدیکور خیلی خوبه 😄🙂

دل سرد شدم به اقدام دیگه حس میکنم من مامان شدنو تجربه نمیکنم😔

منم از مدیکور بدم میومد ک تحت هیچ شرایطی هاله نمینداخت ،تا اینکه با ی بیبی چک دیگه هاله کاذب انداخت آزمایش دادم خورد تو پرم🤦ولی دفعه بعد همون مارک مثبت شد😍

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید من ی سوال دارم من۱۶مرداد پریود شدم سه روزه..

اقدامم..

از۲۳مرداد حالت تهوع وحشتناکی داشتم تاپریروز الانم کمردرد پریودی دارم ایااحتمال بارداری هست؟

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍
ببخشید من ی سوال دارم من۱۶مرداد پریود شدم سه روزه.. اقدامم.. از۲۳مرداد حالت تهوع وحشتناکی داشتم تا ...

بنظرم الانننن خیلی خیلی زوده برا انتظار و حالت تهوع حتی لاله گزینی ...ولی هر چی خدا بخواد شایدم علایمات واقعیه😍

خب بی بی نزن..منم اقدام بودم فقط دو سه ماه اول‌بی بی زدم بعد دیگ اینقدر وامیستادم تا پریود شم و میشد ...

والا که دیگه دستو دلم به اقدامم نمیره...😐🤣بخودم قول دادم یسالم پریود نشدم بیبی چک نزنم (انشاالله دلم طاقت بیاره) تا وقتی حس کنم داره بچم لگد میزنه

منم از مدیکور بدم میومد ک تحت هیچ شرایطی هاله نمینداخت ،تا اینکه با ی بیبی چک دیگه هاله کاذب انداخت ...

خداکنه منم این حسو تجربه کنم اولا اصلا برام مهم نبود الان دیگع خیلی برام سخت شده

🥲اگه امیدی داشتم ایندفعه چشم  

من بعد ۵سال انتظار تمام دکترها معروف جوابم کردن یهو بی بی چک زدم فوووووری دوتا خط پررنگ افتاد ۶ماهه باردارم هنوز باور نکردم آنقدر زخم زبون شنیدم تو اوون ۵سال

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔