2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 25 پست
والا که دیگه دستو دلم به اقدامم نمیره...😐🤣بخودم قول دادم یسالم پریود نشدم بیبی چک نزنم (انشاالله د ...

ن دیک در این حد نباش..تا دیدی پریودنشدی پاشو برو دکتر ک کیست نشه و باز غوزبالاغوز بشه واست😑😑من دوماه و نیم پریود نشدم هی میگفتن بارداری..بی بی نشون نمیده..بارداری سونو نمیده ..اینقدر دست دست کردم اخرش رقتم دکتر گف پلی کیست شدی😑😑هیچی دیگ یک سال و نیم درگیر بودم 

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
من بعد ۵سال انتظار تمام دکترها معروف جوابم کردن یهو بی بی چک زدم فوووووری دوتا خط پررنگ افتاد ۶ماهه ...

ای جاااانم 🥺 الان دلم میخاست اون شیکمت رو ببوسم که بعد پنج سال تورو مامان کرده ...باورش کن 😍 اون فندوق یه معجزس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جاااانم 🥺 الان دلم میخاست اون شیکمت رو ببوسم که بعد پنج سال تورو مامان کرده ...باورش کن 😍 اون ف ...

واقعا ب جز معجزه هیچی نمیشه گفت بهش 

ان شالله شما زود باردار بشی گلم 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
درضمن امضامو بخون...خیلیا همینجا بهم گفتن بعد خوندن امضات باردار شدیم

اره داشتم الان میخوندم منم دارم لیزر میرم ورزش میکنم همه بهم میگن دختر یکم بشین همش ورجه ورجه 

اره داشتم الان میخوندم منم دارم لیزر میرم ورزش میکنم همه بهم میگن دختر یکم بشین همش ورجه ورجه 

نه بابا اضلا نشین...کاراتو قشنگگگ انحام بده .به وقتش میشه...هی بخوای یه جا بشینی ک وای من الان حاملم اینجوری نکنم اونحوری نکنم از کارو زندگی میفتی

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
نه بابا اضلا نشین...کاراتو قشنگگگ انحام بده .به وقتش میشه...هی بخوای یه جا بشینی ک وای من الان حاملم ...

خوشم اومد از امضات 😍😍😍👏👏👏 نیاز بود برام یه حرف اینجوری

خانم ها پیج دکترنوبت 👇👇

💫 بزرگترین پیج بارداری و کودک هستش 

هرروز کلی، پست و استوری در مورد( بارداری ،تخمک گذاری و پریود، ناباروری ،هفته های بارداری ، زایمان ،دخترزایی و پسرزایی و ....) به صورت رایگان به نمایش میذاره 

🔴 در ضمن پزشکان متخصص زنان خبره هم برای هر شهر به صورت جدا، معرفی میکنه 

میتونید فالوو کنید و برای دوستانتون بفرستید

@drnobat.ir

👇👇👇👇بزرگترین پیج بارداری و کودک

https://instagram.com/drnobat.ir?igshid=YmMyMTA2M2Y=