2777
2789
عنوان

خواهرم....😢

369 بازدید | 6 پست

منو اون رابطمون خیلی خوب بود اما جدیدا ب خاطر بچه هامون که باهم نمیسازن تصمیم گرفت که از هم دور باشیم و خونه هم نریم خیلی عصبی شدیم هردومون ب خاطر بچها از هم دلخوریم امروز از رو بی کسی بهش زنگ زدم برای مدل ک بیاد آرایشگاه اون گفت نمیتونه ولی برات پیدا میکنم منم گفتم باشه بعد زنگ زد پیدا شده فقط باید بری دنبالش منم گفتم من خودمم پیاده میرم شوهرم هیچ جوره پشت من نیست و خیلی اذیتم می‌کنه و منو نمیبرع و با تاکسی هم نمیزارع برم خلاصه خواهرم عصبانی شد و گفت به خاطر تو من بهش رو زدم و صدامون بالا رفت....

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

سر هم داد زدیم گفتم تو ک شوهر منو می‌شناسی تو ک می‌دونی من هیچکس رو ندارم کاش اصلا براش زنگ نمی دی گفت هرجور شده میاد اون چون رو زدم ولی این آخرین باره برات مدل پیدا میکنم یا کاری میکنم انقد گریه کردم ک چشام شده ماسه خون چرا ی نفر انقد باید بی کس و بدبخت باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید میرفتی دنبالش

بخدا هیچکس رو ندارم اصلا بهم فرصت نداد توضیح بدم عصبانی شد و قطع کرد😢😢😢😢

عصبانیت شما بی دلیل بوده. خواهرتون از اعتبارش پیش یه آشنا برای شما استفاده کرده. الان هر کسی حاضر نم ...

درسته من خیلی این روزا شرایط بدی دارم از هر طرف زیر فشارم و وقتی دیدم اون چقدر عصبانی شد منم زدم به سیم آخر خیلی بد شد😔