2777
2789

سلام دوستان 

من مدت زیادی نیست  که اینجا عضو هستم

تنها دلیل عضویت هم‌این بود هر بار چیزی سرچ میکردم گوگل نی نی سایت رو بالا می اورد وسوالای مشابه رو نشون میداد 

فضای اینجا هر چند برای خیلی ها دلچسب و جای تفریح و بگو و مگو شوخی هست اما اصل واقعیت اينه که حجم درد دلهاو غصه هاو مشکلات خانواده ها خیانت ها داستان های غم انگیز و بیماری‌ها فضای خیلی بد وپر از انرژی منفی ایجاد کرده که مثل یه چاله هر  رهگذری رو میبلعه این شاید به نفع سازنده یا دست اندر کارای این سایت باشه ولی قطعا به ضرر من وشماست  چرا که روزانه با اومدن تو این سایت باحجم زیادی از دردهایی روبرو میشیم که از سر ناچاری اینجا بالا آوردن و ما لابه لای این ها قدم میزنیم 

حی اگر شما خودتون هم نخواین ااین انرژی منفی گریبانتون رو میگیره و حالتون رو خراب میکنه کمترینش اینه که کافیه  بهش فکر کنید..... به همسرتون شک میکنید..... به خودتون شک میکنید.. نکنه منم مریضم.... فلانی گفت شوهرش اینجور نکنه شوهر منم اینجوریه.... حتی اگر یه لحظه با طرف همزاد پنداری کنی یا دلت براش بسوزه  اون درد رو وارد زندگیت کردی..چه بسا شاید برای شما  اتفاق افتاده.... 

نظرتون چیه؟ 

شمإ هم قبول دارید؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزار لایک 

زندگی مثل اینستا ست هرچی سرچ کنی تو اکسپلور همون برات میاره 

زندگی هم‌ دنبال هرچی باشی از جنس همون برات میاره ..اینجا تاپیکای بدبختی و مشکل و غم میبینی ناخودآگاه ثبت میکنه 

من‌خیلی معتاد نی نی سایت شدم ولی حقیقتا دیگه باید یفکری بکنم 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

به هرحال فضای مناسبیه برای درددل با کسی که کسی نمیشناستش امکانشو نداره با اشنا دوست فامیل حرف بزنه به هردلیلی اینجا سبک میشه بگذریم از کساییی که فقط میخوان بازدید بخوره و الکی شلوغش میکنن ولی در کل بستر مناسبی برای مشورت گرفتن به صورت ناشناس و کمک گرفتن هست همه چی به خودمون برمیگرده 

هزار لایک  زندگی مثل اینستا ست هرچی سرچ کنی تو اکسپلور همون برات میاره  زندگی هم‌ دنبال ...

متاسفانه بدترین اتفاق رو داره برامون رقم میزنه و اونم وابستگی هست 

ساعت های بی شماری از زندگیمون رو داریم میدیم برای هیچ و خریدن حال بد دیگران

به هرحال فضای مناسبیه برای درددل با کسی که کسی نمیشناستش امکانشو نداره با اشنا دوست فامیل حرف بزنه ب ...

این در صورتی درسته که من بتونم فقط برای درد و دل روزی  هفته ای  ماهی یبار بیام درد و دل کنم ن اینکه مدام اینجا باشم وقت و بی وقت

متاسفانه بدترین اتفاق رو داره برامون رقم میزنه و اونم وابستگی هست  ساعت های بی شماری از زندگیم ...

دقیقا..یجوری شده گوشیمو دستم میگیرم میام‌ نی نی سایت 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚