2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1907 بازدید | 128 پست
خب عزیزم سه ساااال تو عقد؟ معلوم ه از این مسائل پیش میاد.  نمیتونین درست به هم محبت کنین و دل ...

خب چیکار کنم. چجوری مفتکی ازش پول بگیرم.خانوادش چطوری بدون انجام کاری پول میگیرن. ولی من حتما باید براش کارکنم  تا پول بگیرم آخرشم نمیده.چطوری بگم الان وظیفه نیس. من یبار انجام میدم ولی خانوادشم یبار باید انجام بدن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گفتم.میگه وطیفه من نیست وطیفه خانوادته.منم الان ب ماهه لباساش رو نمیشورم گفتم خانوادت انجام بدن.۳ سا ...

خخخ یعنی چی لباساشو مفتکی میشستم.اگه نمیخوای بشوری نشور اگه هم دلت خواست به عنوان همسرت و عشقت انجام بدی براش .ولی برا پول اینکارو نکن

دنیام دخترم
وای عزیزم چرا لباساشو بشوره لباسشویی پس براچیه.خودش بندازه یه دکمه بزنه.خانم خونه خدمه ست که در قبال ...

من نگفتم خودش بشوره گلم الان دیگه هیچکسی نیس ک با دست بشوره خداروشکر همه لباسشویی دارن اسی هم‌بندازه لباسشویی 

متوجه نمیشم...همسرته چی میشه مگه؟با عشق براش انجام بده تجربه ثابت کرده این لجبازیا آخر و عاقبت خوشی نداره. من زمان عقدمون خانواده همسرم شهرستان بودن خودم تهران وقتی میرفتم خونشون همه لباساشو اتو میکردم میذاشتم تو کمد و کاراشو تا حدی که محتاج کسی نشه انجام میدادم و همیشه ممنونمه

متوجه نمیشم...همسرته چی میشه مگه؟با عشق براش انجام بده تجربه ثابت کرده این لجبازیا آخر و عاقبت خوشی ...

اره منم ۴ سال تمام همین کارا رو کزدم ولی اخرش زدن تو سرم و قدرم رو ندونستن. باهام دعوا میفتاین شوهرم پشت اونا بود با اینکه حق با من بود.بخاطر خانوادش کار ما ب طلاق هم کشیده شد. موتور خریدم با شوهرم همه جا میرفتن من میموندم خونشون مثل سرایدار ها.تمام کارشون رو هم انجام میدادم ..اونا پول شوهرم مفتکی میگیرن ولی بمن مفتکی نمیده  من آگه تمام کارهای شوهرم وخانوادش رو هم بکنم هزار تومن بهم نمیده .انتشارات خیلی بی جایی دارن.منم دیگ انجام نمیدم بخدا دیسکدیسک  زده بیرون پول عمل میخام هیچکی نمیده.دستم نمک نداره

یعنی چی این همه عقد بودی و الان جدا از خونوادت زندگی میکنی ولی هزینع هات با خانواده خودته؟

کار تایپ فارسی انجام میدم دوستان واسه همکاری بهم درخواست دوستی بدید❣🌷

خو دانی ولی کسی ک برای شوهرش کاری میکنه در عوضش پول نمیخواد نمیگم خرجی و نده ها نه با زبون خوش بهش بگو خرجت الان پای اونه ن خانوادت ن این ک بهم پول نمیدی برات کار نمیکنم ببخشا ولی تو زنشی ن خدمتکارش این حرفت این و به شوهرت میفهمونه  فقط

من نگفتم خودش بشوره گلم الان دیگه هیچکسی نیس ک با دست بشوره خداروشکر همه لباسشویی دارن اسی هم‌بندازه ...

خب خود اقا بندازه. چرا میگه چون لباسمو نشستی پول نمیدم.این خیلی بده .ماهم از اروپا نیومدیم .هر وقت بتونیم بجای همدیگه کاری انجام میدیم من و همسرم. و اینا ربطی به خرجی و پول نداره.شوهرش کلا تو ۵۰۰ سال پیش گیر کرده

دنیام دخترم