2789
عنوان

شوهرم

1907 بازدید | 128 پست

من ۳ سال عقدم .شوهرم میگه:میگه لباس کارم رو نمیشوری.برام غذا درست نمیکنی. وظیفتو انجام نمیدی.گفتم الان وظیفه من نیست اخه هنوز جدا نشدی.خونه خودمون ک نییتیم انجام بدم.موقع لباس وغدا خودتو جدا میدونی ولی یارانه و برنجت دست اوناست.حقوقتم مال اوناست.میگه من مگه خرج اونارو میدم.گفتم اره.یارانه برنجتو حقوقت. هیچوقت خرجم و ندادی فقط دو سبار ۵۰۰ دادی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

محل نکن بگو اینو بخر اونو بخر اووورد بده شما هم

من هرچی خواستم بهم گفت نه.ولی ب خانوادش هیچوقت نه نگفت. چ تفریح باشه چ پول باشه .حالا همه چی.بمن میگه نه.ب اونا ن نگفت.من زنشم نمیفهمه

من الان چهار ساله ازدواج کردم اما حتی بکبار لباس همسرمو نشستم...خودش میذاره ماشبن و من بعد شستن پهن میکنم...یا خودش با دست میشوره...چه وظیفه ای

خوشبختی یعنی : چه دور ؛ چه نزدیک                                       هنوز کسی باشد که بی بهانه دوستت داشته باش...!♥️       زندگی مانند دوچرخه سواری است ؛ که برای حفظ تعادل باید به حرکت ادامه دهی 🚴🏻‍♀️        

بگو من چجوری جلو خانوادم پاشم برای تو غذا درست کنم؟

بگو از کیسه خلیفه ببخشم؟

محل نده بابا زشته جلو خانوادت

بلاخره اگه به روت هم نیارن تو دلشون میگن هنوز نرفتن سر خونه زندگیشون داره اینجا غذا براش میپزه

بگو هر وقت رفتیم خونه خودمون باشه ولی الان نمیشه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

سه ساله عقدی و خرجی نمیده تازه دست پیشم گرفته و توقع داره لباساشو ببری خونه بابات بشوری؟!!!!

حالا که خودش بحثش رو پیش کشید میشستی مینداختیش رو بند. شروع کن بگو خونه بگیر. اینو میخوام. اونو میخوام.

تا گفت نه، بگو چطور توقع لباس شستن داری ولی خودت کاری نمیکنی؟ لباساتم میشورم؛ چشم؛ خونه بگیر که برم بشورم.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
دو تا مسئله بی ربط رو گفتید  همون که گفتید خونه جدا نیست کافی بود

فقط بگم خونه جدانیست؟.اخه الان وطیفه خانوادشه.آگه هم من یبار انجام بدم اونا هم یبار باید انجام بدن.ن اینکه کلا من انجام بدم.چطور اونا برنج و حقوق شوهرم رو همینطوری مفتکی میگیرن.ولی من آحق ندارم ازش پول بخوام مفتکی.باید کاراشونو انجام بدم

حالا دوست داره گاهی جلو خانواده اش پز بده ک زنم برام فلان کار و کرده مث شوهر من وقتی میخواد بره  (راننده ماشین سنگینه همین الانم رفت😭😭😭😭) صبح خیلی زود براش غذا درست میکنم یا شب قبلش همیشه ب خانواده اش میگه هیچکس مث زن خودم احترامم و نگه نمیداره ک با دوتا بچه کوچیک (یکی سه ماه و نیم یکی هم یک سال و پنج ماهه) چیزی برام کم و کسر نمیذاره