استرس دارم خیلی زیاد تصور کنید از ۱۶ سالگی تا حالا که ۲۹ سالمه نه شب نه روزنتونستم خوب بخوابم مشکلاتم زیاده قرص هم دیگه داغونم کرده این دوسال اخر خوابم داره به صفر میرسه به نظرتون ملاتونین بخورم؟چند درصد بخرم؟
قرصای اعصاب خیلی حساسن. دوزشون خیلی باید دقیق تنظیم بشه. وگرنه حال آدمو بدتر می کنن. بعد هم کم و زیاد می شه. برو دکتر برات تجویز کنه. اگه عوارضی برات داشت هم جایگزینشو می دن.
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
منم مشکل شمارو دارم بریدم دیگه،قرص دکتر ۱۴ سال پیش دادهفت سال خوردم آخر سر اسپاسم کردم چون یهو قطع کردم بدتر عوارض داشت،یا دیر میخوایم یا دو روز یکسره بیدارم، الانم عزا گرفتم دیگه توبه کردم قرص نخورم فایده جز افسردگی نداشت،از خستگیم بمیرم خوابم کمه دو سه میخوابم ۵ بیدارم تا هشت بعد زور میزنم بخوابم اخرش تو یکساعت ده دفعه بیدار میشم خیلی بده