2777
2789
عنوان

استرس

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 33 پست
عزیز دلم چقدر سخته خدا بهت آرامش بده اگه تو شرایطش رو داری برو روانشناس دارو استفاده نکن

اخه اونارو رفتم راهکار نداره دارو میگن که من هرگز نمیرم سمتش،گردنم اسپاسم کرد کج شده بود به پشت ساعت ۵ صبح بردنم بیمارستان 

آنجا که راه نیست...خدا راه میگشاید،،
میتونی ورزش کنی؟  در طول روز و هفته فعالیت جسمی داری؟ خودت متوجه شدی که چه چیزهایی یا چه ک ...

همینه نمیتونم کاری کنم فقط از رو ناچاری رفتم خونه تکونی کردم برای مادرشوهرم گفتم گله نکنه ازم وقتی میشینم دیگه نمیتونم پاشم نمیتونم خوب غذا بخورم خوب بخوابم قلبم میسوزه سرگردانم،بیشتر سر دخترم ناراحتم اون گریه میکنه نمیدونم کجاش درد میکنه یهو بدنم خالی میشه

تفمه کارت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه اونارو رفتم راهکار نداره دارو میگن که من هرگز نمیرم سمتش،گردنم اسپاسم کرد کج شده بود به پشت ساعت ...

الهی عزیزم گل قشنگم خدا سلامتی بهت بده کاشکی میشد کاری کنم خوشحالت کنم دردی ازت کم کنم انشاالله خدا خودش روی خوش زندگیرو نشونت بده 

تفمه کارت
همینه نمیتونم کاری کنم فقط از رو ناچاری رفتم خونه تکونی کردم برای مادرشوهرم گفتم گله نکنه ازم وقتی م ...

از نظر جسمی مشکلی نداری؟ 

جدیدا آزمایش دادی؟ 

فشار خونت چطوره؟ 

فعالیت جسمی منظورم یک ورزش منظمه ، حتی پیاده روی چند مرتبه در هفته.

به نظرم رفتار درمانی ممکنه کمکت کنه.

من خودم برای وسواسم میخوام إن شاالله شروع کنم.

شما هم ببین رفتار درمانی میتونه کمکت کنه تا بتونی استرس هات رو کنترل کنی؟

از نظر جسمی مشکلی نداری؟  جدیدا آزمایش دادی؟  فعالیت جسمی منظورم یک ورزش منظمه ، حتی ...

من دخترم یه خورده بیفته رو قلتک خوب بشه بفهمم مشکلی نیست خوب میشم انشاالله شماهم نتیجه بگیرین

تفمه کارت
من دخترم یه خورده بیفته رو قلتک خوب بشه بفهمم مشکلی نیست خوب میشم انشاالله شماهم نتیجه بگیرین

ممنونم سلامت باشین. 

من هم بخش هایی از کار و زندگیم بخاطر وسواس مختل شده.

امیدوارم خدا به هممون کمک کنه سلامتیمون رو به دست بیاریم و آرامش پیدا کنیم. ❤️

الهی عزیزم گل قشنگم خدا سلامتی بهت بده کاشکی میشد کاری کنم خوشحالت کنم دردی ازت کم کنم انشاالله خدا ...

قریونت برم مهریون خدا خودش کمکت کنه توام خوب بتونی بخوابی چون مغز ماها استراحت نداره انقدر نشخوار ذهنی داریم استراحت نمیکنه، من ملاتونین هم یه ده روز استفاده کردم بی‌فایده چون سمت دارو دیگه کشش ندارم، الهی آرامش داشته باشی ،الان مسافرتم از صبح کلی پیاده روی داشتم اصلا انگار نه انگار خستم،

ممنونم سلامت باشین.  من هم بخش هایی از کار و زندگیم بخاطر وسواس مختل شده. امیدوارم خدا به همم ...

الهی امین سخته به خدا درکت میکنم امیدوارم بتونی غلبه کنی به این استرس ذهنی انشاالله که حالت بهتر بشه

تفمه کارت
الهی امین سخته به خدا درکت میکنم امیدوارم بتونی غلبه کنی به این استرس ذهنی انشاالله که حالت بهتر بشه

بله واقعا سخته.

ممنونم. 🌹

امیدوارم شما هم هرروز آرامش فکر و دلت بیشتر بشه و بتونی استرس هات رو کنترل و مدیریت کنی و با آرامش و شادی کنار عزیزانت زندگی کنی. ❤️

قریونت برم مهریون خدا خودش کمکت کنه توام خوب بتونی بخوابی چون مغز ماها استراحت نداره انقدر نشخوار ذه ...

خدانکنه عزیزم سلامت باشی حرفت حقه به خدا مغز که استراحت نداشته باشه تمومه هرچی مریضیه به عمل میاد از بیخوابیه،پس ملاتونین هم تاثیر نداره سخته والا  اگه تحرک داری اخر شبا ورزش نداشته باش با پیاده روی خوابت نمیبره فقط عصر اگه خوشت اومد من هرچیم برم پیهده روی بی خوابتر میشم،ممنونم از دعای خیرت امیدوارم توهم به خواسته هات برسی 

تفمه کارت
خدانکنه عزیزم سلامت باشی حرفت حقه به خدا مغز که استراحت نداشته باشه تمومه هرچی مریضیه به عمل میاد از ...

قربونتتتت امیدوارم حال خودتم عالی شه ،،بخدا دارو بدترت میکنه جوری که گفتم ببینم کسی میخوره میزنمش    خودشم بهترین دکتر رو رفتم،،دیگه رهاش کردم حداقل میدونم سالها بعد عوارضش نمیزنه بدبختم کنه داروهای شیمیایی خصوصا برا مغز بعدا تاثیرشو نشون میده،باز کلردیوپکساید چیزی نیست فلوکستین هم مثلاً شادی اوره که برا من نبود