2777
2789

هرروز گوشه گیر تر میشه و بیشتر به تنهایی عادت میکنه 

یه زمانی منت میکشیدم یکی باهام حرف بزنه الان یه چیزی ته دلم هنوزم همصحبت میخواد ولی چرا دیگه تنهایی خیلی ازارم نمیده؟

ازدواجم قبلا خیلی ذوق داشتم الان گاهی کمبودشو حس میکنم ولی بااینکه خودم خوبم و سختگیرم نیستم  کسی نیست که به دلم بشینه یعنی میگم به خودم بیاد طرف این که پرتوقعی نیست هس؟دوبارم خوشم اومد ولی نشد میگن صلاح بوده ولی کی میدونه ۲۷ سالم داره تموم میشه استرس سن دارم زیبایی و خانواده و همه چیم خوبه همش خونم ولی اونم بخاطر یه پست فطرتی که خیلی بااحساساتم بازی کرد هیچی براش کم نذاشتم اما اون رفت انتخاب من نبود تنها بودم دوستم باهام دوسش کرد اول پسش میزدم تا که با گریه هاش وابستن کرد اخرشم که کلی زمان و محبت بی منت بهش کردم رفت الان میگم خدایا اون چی بود نه از ظاهرش نه شخصیت داغونش از چیش خوشم میومد از خودم بدم میاد وقتمو تلف کردم 

درسمم که تازه شاید امسال برم کار کنم قراردادی اونم که انقد خجالتی ام نمیدونم چجوری میخوام کار کنم اعتماد  بنفسم از اول پایین بود انقد هر جا میرفتمتعریف  از  زیبایی و وقارم بود ولی همیشه ایراد میگرفتم از خودم بعد الان بعد این اتفاقا دیگه بدتر شدم اعتماد بنفسم داغونه تازه همش فکر میکنم قبلا اونقد تعریف میشده ازم الان حتما قیافم تغییر کرده و جذاب نیستم مثل قبل

بیرونم میخوام برم انقد استرس دارم و کمروام که هرکاری دو دو هفته طول میکشه برم انجام بدم 

میگم برم کلاس و باشگاه و جایی هم دیده بشم اخه کی منو میبینه قبلنا باوجود کمرویی رفیق داشتم بیرون زباد میرفتم ولی الان هم از کرونا میترسم هم یه حسی نمیذاره برم بیرون

بچه ها خواهرانه بگید چیکار کنم 

انقد که دختر دوروبرم نیست اینجا اومدم درددل 

ارتباطت رو گسترش بده 

سعی کن تو جمع ساکت نمونی 

کم کم حل میشع

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من! 

‏خسته شدم از بس منتظر موندم، منتظر موندم آسانسور بیاد، برف بیاد، شب بیاد، اسنپ بیاد، بند بیاد، دلت بیاد، خوابم بیاد، خنده‌ات بیاد، مامان بیاد، سرم بیاد، سفارش بیاد، بارون بیاد، کش بیاد، برق بیاد، تاکسی بیاد، خبر بیاد، خون بیاد، جوش بیاد، به هوش بیاد، خوشش بیاد، بیاد، بمونه، نره.
خیلی هم دلم میسوزه میبینم اونا که بهم ظلم کردن هرروز خوشبخت تر میشن انگار

منم مثل توام با این تفاوت که ۲۴ سالمه  راستش بهترین راه به خودت اهمیت دادنه برو باشگاه کار هم اینقدر محیط کاری خرابه ماها ک خجالتی هستیم بریم همش ظلم میشه بهمون رفتم ک میگم ولی از باشگاه شروع کن خوبه

ارتباطت رو گسترش بده  سعی کن تو جمع ساکت نمونی  کم کم حل میشع

اخه جمعی نیست قبلنا چند تا دوست داشتم که وابسته بودم به یه دوستم ولی خیلی بدجنس بود بی احساس و تیکه انداز که پشت سر همه حرف میزد منم قطع کردم ارتبازطمو

من فقط خونه مامانبزرگم دارم 

شاید از بس موندی خونه اعتمادبنفست اومده پایین، بری سرکار بهتر میشی 

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
اخه جمعی نیست قبلنا چند تا دوست داشتم که وابسته بودم به یه دوستم ولی خیلی بدجنس بود بی احساس و تیکه ...

مشکل ممکنه ار افسردگی یا عزت نفس پایین باشه 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

منم مثل توام با این تفاوت که ۲۴ سالمه  راستش بهترین راه به خودت اهمیت دادنه برو باشگاه کار هم ا ...

اره منم طرحمو که رفتم خیلی ساده بودم مدام برام گرفتاری درست میکردن که روحم خبر نداشت بعدها فهمیدم بعضیا چقدر پستن حتی وقتی یه ادمی باشی که سرت به کار خودته

اره منم طرحمو که رفتم خیلی ساده بودم مدام برام گرفتاری درست میکردن که روحم خبر نداشت بعدها فهمیدم بع ...

منم هیچ دوستی ندارم با دخترهای فامیل هم نقاط اشتراک زیادی ندارم خیلی کم ماها درونگرا ایم خودمون با خودمون راحت تریم 

شاید از بس موندی خونه اعتمادبنفست اومده پایین، بری سرکار بهتر میشی 

قبلا زیاد میرفتم ۲۱ سالم که بود اون ادم پست باعث شد از خوب بودن بیزار شم فکر کنم احمقم.الانم میبینم خوشبخته میگم خدایا کجایی پس؟انگار از یه سنی به بعد از همه ترسیدم خانوادم میگفتن سنتی اینا ازدواج کن خوبه منم فکر کردم راست میگن دوستی همش مثل اون پسره بدن.حالا همونا میگن تو ساده بودی ازدواج نکردی همه واسه تودشون پیدا میکنن احساس حماقت میکنم چون همین خالم اینا قبلا نصیحتاشون فرق میکرد الان روشنفکر شدن.من اون موقع فکر میکردم هرکی ازم خوشش میاد باید سرم پایین باشه و سربه زیر تا بااون عوضی دوست شدم.سنتی هم که پسراش ۱۰ درصدم مناسب نیستن.الانم حس میکنم برا ازدواج که خودم اشنا شم دیر شده 

از خودم خیلی حرص دارم که چرا ۲۰ تا ۲۷ سالگیمو بد گذروندم به بطالت و سادگی و خونه نشینی 

از یه طرفم ادمای دورم تقریبا همین مدلن 

با خودم میگم تو از کی میخواستی هفت خط بودنو یادبگیری وقتی همه اطارافیانت ادمای بی شیله پیلن

الان تنها غصم برا ازدواج سنمه مخصوصا که دوست دارم اشنا شم خودم

حس میکنم دیره واسه این مدل ازدواج

خدا لعنت کنه حیوونی که باعث شد از اشنا شدن با ادما بترسم ۷ سال

عزیزم قبول داری بسیاری  از مشکلات ما آدما از اشتباهات خودمونه؟ 

مثلا همین قضیه دوستی با جنس مخالف 

تقریبا هییییچ کس نیست که از این قضیه نهایتا خیر دیده باشه 

الان جوونای ما اکثرا دچار همین شکست ها و عشق و عاشقی های پوچ و نافرجام میشن. حتی اونا که به ازدواج ختم میشه طلاق توشون خیلی زیاده. حالا یا طلاق رسمی یا عاطفی

خلاصه کنم. هر کاری خدا ازش منع کرده قطعا به ضرر ما بوده. 

حالا ولی دوستم دیر نشده 

27 سال چیزی نیست که اینقدر برای خودت غصه بافتی 

راه برای جبران باز بازه 

سعی کن بی منت سبک زندگیت رو اسلامی تر کنی 

فکر نکن هرچی به زیباییت بیشتر برسی خواهان بیشتری داری و کیس های خوبت زیاد میشن نه 

ازدواجی یک ازدواج موفقه که یک مرد  «سالم» بیاد تو رو برای زندگی تا آخر عمر انتخاب کنه. 

مردای سالم دنبال دخترای سالم اند. دخترایی که احساساتشون رو نگه داشتن برای همسرشون و هرروز با یه پسر وقت نگذروندن

نمیخوام بگم به خاطر ازدواج دنبال اجرای دستورات خدا و اسلام برو نه.

ولی میتونم قسم بخورم هرچه بیشتر یک شخصی به زندگیش معنویت بده خدا هم با بهترین ها براش جبران میکنه. معنویت حتی باعث میشه اگر تو ازدواج تو سرنوشتت نباشه ولی افسرده نشی، همیشه پرانرژی و با روحیه باشی 

ولی ازدواج خوب هم فقط از دست خدا برمیاد و لاغیر 

پس توکل کن به خدا 

توسل به امامان کن. اگر باور قلبی داشته باشی مطمئن باش دست خالی برنمیگردی 

خدا میگه نمک زندگیت رو هم از من بخواه. چون خدا کریمه و بخشنده

منم هیچ دوستی ندارم با دخترهای فامیل هم نقاط اشتراک زیادی ندارم خیلی کم ماها درونگرا ایم خودمون با خ ...

من هیچوقت اینو نفهنیدم چون قبلا همش بیرون بودم سیرتا پیاز همه چیزمو توضیح میدادم به همه الان چند ساله رفتم تو لک و خونم.فقط خجالتی ام

عزیزم قبول داری بسیاری  از مشکلات ما آدما از اشتباهات خودمونه؟  مثلا همین قضیه دوستی با ج ...

مرسی عزیزم از پیشنهادتون.من متعادلم خدا برای من شکل مذهبی نداره به اون صورت.برای من قدرت برتر که همه چی دست اونه.اعتقادی به گناه بودن ارتباط تا حدی که خودم بودم هم ندارم چون ارتباط عاطفی بود نه چیز دیگه ای.تا الانم پاک زندگی کردم.ولی مذهبی  یا بی مذهب نیستم متعادلم.یه سری اعتقادات متعادل دارم.و اینکه دوستی هایی میبینم که خوشبختن الان و سنتی هایی که طلاق گرفتن!بازم ممنون از نظرتون🌻