2777
2789
عنوان

ماسک ورقه ای

71 بازدید | 4 پست

استفاده کردین؟بنظرتون ارزش خریدنشو داره؟

من واسه شفافی و سفیدی پوست میخام بخرم

برای جوش هم همینطور ... 

چه مارکی بخرم؟

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉

نمیدونم شاید همیشه بزنی تاثیر داشته باشه من هر چند وقت یه بار زدم تاثیر انچنانی ندیدم اگه همیشه و پشت سر هم میزنی فک کنم تاثیر بذاره 

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تاثیر انچنانی نداره بیشتر برای اب رسانی و شادابی پوست خوبه البته اگه به صورت مداوم مثلا هفته ای 3 بار استفاده بشه اونم تازه از برند های فیک چینی نباشه و از برند های خوب و اصل کره ای باشه