2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 54 پست
اره هیچ چی غیر ممکن نیست

نه هیچوقت اینکارو نکن، من شوهرم کارخونه نساجی کار میکنه، میگه انبارامون پر از موشه، بعد نخ پارچه میشه توی تولیدی لباسا همینجوری روی زمینه بعدشم توی مغازه هی دست میخوره و میفته روی زمین برمیدارن میتکونن باز میذارن سرجاش، هر لباسی رو قبل از پوشیدن بشور 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین از دستشویی عمومی هم میتونه بیاد یا مثلا یکی بود میگفت تو حموم نشستم رو زمین بعدش زگیل گرفتم یا ...

میگن باید ایمنی بدن بالا باشه برای ایمنی بدن راجع زیگیل چیا خوبه بخوریم؟واقعا این روزا خیلی شایع شده اسمش میاد ادم عذاب میکشه

یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚
از این اطلاع ندارم چی برا تقویتش خوبه ولی تا 24 سالگی میشه واکسنش رو زد

تو نت خوندم واسه واکسنش گفته 

این دارو به جز مواردی مانند بارداری، شیردهی و نقص سیستم ایمنی برای همه افراد حداقل بالاتر از 9 سال قابل تزریق است. اما بهترین سن برای تزریق، قبل از سن شروع فعالیت های جنسی و قرار گرفتن در معرض این ویروس است.

بهترین سن تزریق برای زنان از 11 سالگی به بعد تا 26 سالگی و برای مردان مابین 10 تا 21 سالگی است. البته امکان تزریق گارداسیل بعد از این سن و تا 45 سالگی نیز وجود دارد.

از این اطلاع ندارم چی برا تقویتش خوبه ولی تا 24 سالگی میشه واکسنش رو زد

هزینش زیاده و من شنیدم اونایی ک قبلا داشتن با وجود اینکه هر دو طرف واکسن زدن و فریز کردن جون از ریشه مشکلو در مان نکردن بااز مبتلا شدن

یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚
بچه ها کسی بوده گرفته باشه بعد خودش خود به خود رفته باشه یا فقط با پماد ودارو. 

ن گلم باید درمان کنی و خیلی هم واگیر داره خیلی مواظب خودت باش بی خیال تباش زود خوب میشی درمان کن حتما

قبل اینکه بگیری باید بزنی نوشته قبل از شروع فعالیت جنسی

والا الان همه تو نون شبشون موندن .هزینش میگن زیاده همه نمیتونن بزنن اوناییم ک بلد ابلا زدن جواب نداده

الان زدم تو اینترنت یه نفر نوشته  من روزی دوبار سرکه سیب زدم خوب شدم.

یه نفر نوشته لیزر. 

چه میدانم. 

بچه 6ا این زگیلای تناسلی از همون زگیلای که تو صورت هم ممکنه بزنه؟. چن سال پیشا دوستم زگیلای ریز تو صورتش زد دکتر  پوست خوبی رفت  یه قطره داد زد روش رفع شد

الان زدم تو اینترنت یه نفر نوشته  من روزی دوبار سرکه سیب زدم خوب شدم. یه نفر نوشته لیزر.  ...

نه اون زگیل پوستیه با این فرق داره زگیل تناسلی خطرناکه تو اون ناحیه میزنه و اگه رابطه دهانی باشه تو دهن هم میزنه

نه هیچوقت اینکارو نکن، من شوهرم کارخونه نساجی کار میکنه، میگه انبارامون پر از موشه، بعد نخ پارچه میش ...

خودمو نمی‌گم من حتی اتو هم میکشم 

میگی مگه ممکنه کسی نشوره و بپوشه گفتم ممکنه

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌