2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 54 پست

سلام عزیران من اومدم دکتر زخمم فریز کرد چون  وقتی طولانی مدت زخم داری 6ی خوبم نمیشه مدام آدم عفونت میگیره. فریز هم والا دودقه نشد هیچی هم حالیم نشد دیگه نمیدونم یه درد بخوره یا نه اصلا انگار نه انگار. 

یه تست پاپ اسمی رم قبلش گرفت که الان باید ببرم آزمایشگاه. واس زگیل ها هم مال من کم وریز هست الان پماد بی‌حسی برام زده که لیزر کنه. گفت همین یه جلسه کافیه حالا نتیجه پاپ اسمیر درآینده بهتون میگم که چی بود جواب وچه کردیم. انشالله که کم‌خطر باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راجع بهش حتما حتما سرچ کن تو گوگل و اطلاعاتتو ببر بالا،خیلی مسئله مهمیه

اولا واگیر داره از طریق تماس پوستی، و طرف مقابل رو مبتلا میکنه پس فعلا نباید رابطه داشته باشی

دوما مهم نیست یکساله رابطه نداشتی،اونموقع مبتلا شدی و ممکنه یا دیرتر خودشو نشون داده یا شما دیر فهمیدی

حتما باید درمان کنی چون زمینه ساز مسایل حادی میتونه باشه

من چند وقت پیش تو اینترنت یه مقاله خوندم در مورد زگیل تناسلی که خیلی خوب و جامع بود ادرس سایتش رو برات میزام حتما بخون

تعریف دکترش رو هم خیلی من شنیدم 

آدرس سایت: https://drmaryamhatami.com/

نوبت دهی: 09123050624

سلام عزیزان. نتیجه کارم. و تجربه های من درباره ویروس hpv

مت تست hpv ام مثبت شد. اون دونه ها هم زگیل نبود اما خب ویروسی بود. تنها راهمم اینه واکسن 4وضعیتی بزنم تا اون 4تای خطرناک رو نگیرم. و داروی تقویت ایمنی بخورم. اینجوری نیست که درمان داشته باشه تو خون مثبت میشه و ممکنه بعدها منفی بشه ممکن هم هست منفی نشه  اگه از نوع پرخطر باشه و بهش نرسی ممکنه منجر به سرطان هم بشه. 

واما در مورد ازدواج 

مثلا مال من نوع 31 هست

واکسن 4وضعیتی فقط 4نوع خطرناک رو پوشش میده 

اما یه واکسن 9وضعیتی هست که ایران گیر نمیاد و 9تا رو پوشش میده نوع 31هم پوشش میده اگه نامزدم که سالم هست اونو بزنه دیگه مبتلا نمیشه. و با خیال راحت. 

در صورت اینکه این ویروس موجب زگیل بشه حتما حتما باید زگیل رو با قطره ساختنی از بین ببرید یا فریز لیزر و... بعد که از بین رفت و واکس هم زدید و.. رابطه کنید 

و اما مهمترین مسئله و غم انگیز ترین مسئله اینه که این واکسن 9تا 12سالگی باید زده بشه  ومتاسفانه ما زمانی می‌فهمیم که مبتلا شدیم. 

به شدت مراقب روابط جنسی باشید حتی پوست به پوست هم منتقل میشه 

و....... 

نمیدونم میگن رابطه. گفتم من 1ساله رابطه نداشتم جدا شدم مگه میشه میگه خو مال همون موقع هست چطوری مال ...

میگن ممکنه یکی الان داشته باشه و هفت سال بعد متوجه بشه

زنده باد بزرگترین اشتباهه من🫂🍂♥️
ببین از دستشویی عمومی هم میتونه بیاد یا مثلا یکی بود میگفت تو حموم نشستم رو زمین بعدش زگیل گرفتم یا ...

نه این حرفا اصلا درست نیست، زگیل تناسلی فقط و فقط از طریق رابطه جنسی انتقال پیدا میکنه،،، نه استخر نه حموم نه دستشویی عمومی، هیچکدوم باعث انتقال نمیشن

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه ها اونموقع که من تجربمو نوشتم 402 بود. من از اینکه هولکی شدم واون دونه هارو سوزوندم به شدت پشیمون شدم چون تا دوهفته جاش داغون بود ومی سوخت وعذاب کشیدم تا خوب شد جاشم یه مقدار موند.... اونموقع من میترسیدم واس همین هولکی شدم. بعد از اون تقریبا 1سال بعد دوباره از همون دونه ها چندتایی زدم این بار رو بازومم زد.با اینکه دکتر گفت دونه ویروسی و میتونم برات فریز کنم اونم جلسه ای 200 گفتم نمیخوام. یه قطره ساختنی برام نوشت رو یکی از دونه ها زدم خیلی بد بود عین اسید میموند. اینم نزدم. به مرور زمان دونه ها خودش رفت... سری اول هم اگه نسوزونده بودم خودش خوب میشد. البته میگم بار اول منو ترسوندن گفتن زگیل ولی بعد یه متخصص دیگه گفت دونه ویروسی هست. 

به هرحال من 3دوز واکسن رو زدم. دیگه هم اقدامی انجام ندادم فقط  دوسه بار پاورفیت خوردم و اونم گل کردم. البته خوردنش به نظرم خوبه. 

فقط 6ماهی 1سالی تست پاپ اسمیر میدم. که از اون موقع تاحالا کلا دوسه بار دادم گفتن خوبه جوابش. دیگه تست مجدد واس اچ پی وی ندادم ونمیدم هم. 

اما اون چیزی که میخوام بگم ومهم هست. اینه که تو اینستا بخاطر گول زدن و ترسوندن  کلی تبلیغات دروغ حرفای ناجور میزنن بخاطر همین کسایی که خبر ندارن این نوشته هارو میخونن میگن چه بیماری وحشتناکی... جوری که من اوایل داغون بودم وحتی نامزدم که اطلاعی نداشت از طریق همین مجازی ترسید و البته خودم متوجه شدم و رابطمون تموم شد. اماااا به مرور فهمیدم این حرفا کلاه برداریه و چرت وپرت.... اول اینکه اصلا این تست ها خیلی استاندارد نیست. ... دوم هم وقتی  حالا اتفاقی یا به هر دلیلی مثبت شدین اصلا واصلا براتون ترسناک نباشه. عین یه سرماخوردگی شایع هست  خیلیا میگیرن بعدم خود به خود پاک میشه وهرگز روحشون هم خبر دار نمیشه. واکسن تون رو بزنید... سیستم ایمنی هم تقویت کنید همین دیگه نه بترسید نه هیچ. اگرم واقعا زگیل بود میتونید فریز کنید. وگرنه غیر اون مال من که به مرور خودش رفت. فقط وفقط اون 4نوع خطرناکه وبیشتر اونا منجر به سرطان میشن. وکاری که ماباید انجام بدیم پاپ اسمیر رو به موقع انجام بدیم. تا پیشگیری کنیم از مشکلات جدی. راستی مربوط به خون هم نیست. مربوط به مخاط هست. انشالله که بلا از هممون به دور باشه. برای منم دعا کنید که انشالله اگه هنوز تو بدنمه گورش گم کنه بره.