2821
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 54 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برو فریز کن 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
ننگو تو رو قرآن  من مجردم ولی خیلی خیلی میترسممممم

بخدا راست میگم 

من از مجردیم هروقت مریض میشدم میرفتم دکتر یه پوستر اونجا بود درمورد زگیل تناسلی ناخوداگاه هی بهش فکر میکردم 

عزیزم برا همسرت انتقال میدی.یا نمیدونی از کجا اینجور شدی؟شایدم همسرتون انتقال دادن بهتون.مواظب باش حتما ی وقت برا رحمت مشکلی نشه

یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚
نمیدونم میگن رابطه. گفتم من 1ساله رابطه نداشتم جدا شدم مگه میشه میگه خو مال همون موقع هست چطوری مال ...

مگه میشه چه دکتر خنگی ببخشیدا شاید خواسته با زبون بی زبونی بهت بفهمونه منظورشو 

از لباس زیر هم می‌تونه باشه لباس زیر نو منظورمه 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
زویلا قسمت بیرونی هستا اطراف واژن وانتهای باسن. خیلی ناراحت کنند اگه اصلا اقدامی نکنم به حال خودشون ...

اره امکان عفونت و زیاد شدنت هست حتی میتونه ب رحمت برسه حتماا پیگیر باش ببین همسرتونم گرفتن ؟چون با یک بار هم انتقال داده میشه

یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚
نمیدونم میگن رابطه. گفتم من 1ساله رابطه نداشتم جدا شدم مگه میشه میگه خو مال همون موقع هست چطوری مال ...

شاید یدونه بوده الان اوت کرده شما ندونستی 

مگه کسی لباس نشسته میپوشه؟ 

اره هیچ چی غیر ممکن نیست