2777
2789

برادرم مدت کوتاهیه با دختری آشنا شده ، خیلی تعریفشو میکنه ، میگه اصلا هیچ انتظار و خواسته ی زیادی نداره، دختر خوبیه، مظلومه و ...

یکی از دوستای من باهاشون ارتباط دورادور داره 

برادرم گفت یه تحقیق و پرس و جو کنم

اونم گفت بابای دختره معتاده و متاسفانه کارتن خواب شده 

گفت مادرشم خیلی تند و بداخلاقه 

دلم برای دختره به معنای واقعی سوخت بچه ها

میدونم برادرم دیگه حاضر نیست ادامه بده باهاش

دخاره بیچاره بخاطر شرایطش چقدر کوتاه میومد

موندم اصلا به برادرم بگم نتیجه ی تحقیق چی شد 

یا صبر کنم خودش چیزی دستگیرش بشه؟؟؟

بگو بحث یه عمر زندگیه

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دلم واسه دختره سوخت چون از شانس بدش گیر ادم با درک و منطقی نیفتاده،چون ن تو اعتیاد پدرش مقصره نه تو اخلاق تند مادرش ک بخواد پس زده بشه

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
مگه تقصیر اونه پدر مادرش اینجورین شما اگه اینجوری هستین همون بهتر همین اول راهی بیخیالش شید بدبختش ن ...

خانم چرا شعار میدید؟

این پسر وارد این خانواده بشه از فرداش تنش های روانی یه خانواده ناسالم رو باید تحمل کنه تازه اگر ازش توقع نداشته باشن که خرجشونم بده. 

معلومه که آدم باید چشمش رو باز کنه ببینه خانواده طرف کی ان 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
مگه تقصیر اونه پدر مادرش اینجورین شما اگه اینجوری هستین همون بهتر همین اول راهی بیخیالش شید بدبختش ن ...

این موقعا بحث خونواده هاست، اونا راضی نمیشن

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
خانم چرا شعار میدید؟ این پسر وارد این خانواده بشه از فرداش تنش های روانی یه خانواده ناسالم رو باید ...

شعار نیست اون بنده خدا اصلا گناهی نداره که خونوادش مشکل دارن ادم میتونه آشنا شه اگه طرف مشکلی داشت اره اوکی میگی طرف مشکل داره الان مثلا یعنی تو خونواده اسی همه چی عالیه و داداشش هیچ گونه مشکلی نداره

من نظرتون قبول ندارم با احترام 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

تورو خدااا بخاطر وضع مالی بخاطر طلاق پدرمادر بخاطر معتاد بودن والدین دخترارو ترک نکنیننن بخدااا اونام حق زندگی دارن ازدواج کنن رویه خوشبختی ببیینن اونا تو انتخاب پدر مادر دخیل نبودن ک سرنوشت اونجوری کرده و بایدم از یجایی این سرنوشت عوض شو اونام بفهمنن زندگی یعنی چی

چون همه ظاهر بینن گلم

بله متاسفانه عزیزم

البته ماهم جای این پدر و مادرا نیستیم شاید منم تو اون موقعیت قرار بگیرم ندونم چیکار کنم☹️

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
شعار نیست اون بنده خدا اصلا گناهی نداره که خونوادش مشکل دارن ادم میتونه آشنا شه اگه طرف مشکلی داشت ا ...

خیلی فرق داره وقتی پدرت معتاد و کارتن خواب باشه یعنی دیگه عملا آسایشی نیست. مگر دخترش میتونه ببینه باباش داره از گرسنگی و فقر می میره؟ زحمت این خانواده میفته گردن داماد. بنظرم حتما باید خانواده ها هم کفو باشن. خیلی مهمه. 

بله متاسفانه عزیزم البته ماهم جای این پدر و مادرا نیستیم شاید منم تو اون موقعیت قرار بگیرم ندونم چی ...

بنظرمن خود شخص خیلی شناختش مهم تر از خانوادشه خیلیا خانواده خوبیم دارن ولی ذات خرابی دارن 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم