2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بعد از مدتها خندیدم6
مادر عزیز تر از جانم ،،مطمئنم در مقابل سرطان ، پیروز میشی...التماس دعا**http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=707629 * مادرم پر کشید ..با آرامش و لبخند .... روحت شاد مامان عزیزم

کاندوم فضایی یا این که خاردار درشت در عالم با اسم alien condom شناخته می شود . این گونه خیره کننده کاندوم به وسیله شرکت ها متفاوت در سراسر دنیا ساخت شده‌است . در بازار کشور‌ایران هم دو مارک ایکسدریم و شادو این کاندوم را در پنج دسته اره ماهی , طوقی , شمشیری , چرخشی و کلید دار وارد بازار کرده اند که هرکدام خارهای درشت خاصی روی بدنه شان پباده سازی شده‌است . این خار ها سبب ساز تولید حداکثر لذت در بانوان شده و وصال به ارگاسم را آسوده خیس می نماید .

کاندوم فضایی به دلیل وجود خارهای درشت , موردها روان کننده بیشتری دارااست و چرب خیس از دیگر جور ها است تا مراحل ارتباط جنسی راحت خیس و فارغ از درد صورت پذیرد . مغایر بقیه جور ها که بسته های ۱۲ عددی می‌باشند , کاندوم فضایی در بسته بندی تک عددی عرضه می شود .

معرفی بی نقص کاندوم های فضایی جانور در بازار کشور‌ایران
درصورتی که از کاندوم های تکراری جانور در بازار خسته شده اید بایستی یک خبر خوش بهتون بدیم . جور های تازه کاندوم وارد بازار شده که دارنده خار هار درشتی می‌باشند و به کاندوم فضایی دارای شهرت گردیده اند . خارهای درشت پباده سازی شده بر روی این گونه ها منجر تحریک بیشتر حوزه‌ داخلی واژن می شود . در واقع ارتقاء لذت در بانوان منجر ارتقاء میل جنسی در مردان می شود و رغبت آقایان برای ارتباط ارتقا مییابد .

فضایی

کاندوم فضایی همان طور که از نامشان پیداست، کاندوم هایی کاملاً متفاوت و متمایز هستند، کاندوم هایی با بهره مندی از برجستگی های فوق العاده بزرگ بر روی بدنۀ کاندوم، این قابلیت را دارند که نقطۀ جی و کلیتوروس را در بانوان به شدّت تحریک کنند .

نقطۀ جی  (G Spot) حالت اسفنجی دارد و از زیر پیشابراه از دهانه واژن شروع شده و به داخل، در سقف واژن (نقطه ساعت ۱۲) امتداد می‌یابد و با انگشت قابل لمس می‌باشد. در صورتی که زنی این نقطه حساس را داشته باشد این نقطه بین ۲٫۵ تا ۵ سانتیمتر داخل واژن روی دیواره جلویی قرار دارد و معمولا با وارد کردن دو بند انگشت داخل واژن براحتی قابل لمس است. 

کاندوم فضایی لاولامارکت

در صورتی که زن با لمس آن تحریک شد به این معنی است که اندازه آن از یک نخود فرنگی بزرگتر است در صورت تحریک نشدن کوچکتر است. نقطه جی بیشتر از اینکه یک نقطه باشد، یک محل خاص است و خصوصیات بافت این محل متفاوت از دیگر نقاط سطح درونی واژن است که ساختاری زبر و گرد شکل دارد در صورتی که بقیه نقاط واژن نرم و صاف هستند. 

کاندوم های  فضایی ایکس دریم لاولامارکت مناسب  بانوانی است که به دلایل مختلف تا به حال هرگز تجربۀ ارگاسم را نداشته اند، با استفاده از این محصول آقایان می توانند تجربه جنسی فوق العاده و لذت بخش همراه با ارگاسم برای همسرشان به وجود آورند.

ضحی هستم و عاشق اسمم و نور!