2777
2789
عنوان

نظر شماها چیه

48 بازدید | 6 پست

من خیلی وقته با خدا کج افتادم خیلی وقته باهاش حتی‌ حرف نزدم و صداش نکردم😞

پریروز از طرف مدرسه شاهد گفته بودن که پذیرفته نشدم.😕. امروز ظهر توی دلم گفتم من حتی برای قبولی توی شاهد یبار هم دعا نکردم شاید خدا جواب میداد. بعدش گفتم مگه خدا نمیبینه من دوست داشتم شاهد قبول شم ...اگه قرار بود کاری کنه خودش میکرد دیگه. حتما من باید بهش بگم و بشینم دعا کنم. بعد دوباره این فکر اومد که خدا چجوری به فکر بنده ای باشه که یه لحظه به فکر خدا نیست.. هیچی دیگه کلا این فکرا توی سرم بود🙄

یه ساعت پیش داداشم زنگ‌زد گفت مدیر شاهد گفته به احتمال ۹۰ درصد منو ثبت نام میکنن🙃

نمیدونم این فکرم درسته یا نه ولی میگم شاید خدا صدای فکرمو سر ظهر شنید و خواست خوشحالم کنه.. خواست بهم بگه هنوز حواسم بهت هست

باز میگم این فقط یه اتفاق تصادفی بوده چ ربطی به فکر و خیال سر ظهرم داشته

شماها چی میگین؟😶

با خدا حرف بزن هر روز 

آرومت می کنه

الان تو روان شناسی هم میگن هر روز شکرگزاری کنید تا احساس بهتری داشته باشید

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پ چرا خدا صدای منو نمیشنوع؟

مگ من بنده اش نیست؟

گاهی کلا قطع امید میشم ازش

هوا بد است، تو با کدام باد می‌روی؟چ ابر تیره‌ای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمی‌شود.

قطعا خدا دوست داره بنده هاش باهاش حرف بزنن درد دل کنن ازش بخوان حوائج دنیوی اخروی هرچی که دوست دارن از خود خدا بخوان اگه فکر میکنن خودشون  دعاشون اثرش کمه از دیگران بخوان از چهارده معصوم بخوان وبهشون توسل کنن تا خدا زودتر دعاشونو براورده بکنه در هرصورت حتی بدترین شرایط از خدا قطع امید نکن مگه ما ادما بجز خدا کیو داریم الانم شاید از ته قلبت خواستی و خدا ناامیدت نکرده البته شایدم واقعا به صلاحت نباشه ودعات اونجوری که دلت میخواد نشه ولی خدا یه جای دیگه برات جبران میکنه مطمئن باش بازم دعا کن بازم با خدا ارتباط بگیر شایداستجابت  دیر بشه ولی قطعا میرسه ولی یجور بهتر 

پ چرا خدا صدای منو نمیشنوع؟ مگ من بنده اش نیست؟ گاهی کلا قطع امید میشم ازش

اوهوم  منم همین حسو دارم

اخیرا گفتم نکنه خدا یه نشونی از خودش بده و من زده باشم به کوچه علی چپ و هیچی نبینم

برای همین دارم به تک تک این چیزا دقت میکنم

تو هم ذره بین بگیر دستت دقت کن شاید خدا صدای تو رو هم میشنوه