2821
2789
عنوان

مادر شوهر😭

334 بازدید | 27 پست

سلام مامانا بیاین به کمکتون احتیاج دارم

خونه منو مادر شوهر تو یه حیاطه ولی از هم جدا

من یه مدته همش پیش خودم میگم اگه برم بیرون یا برای خودم خوش باشم مادر شوهرم ناراحت میشه ازم ..اینقد از این حسم متنفرم خیلی حساس شدم نمیخام ایجور بشه توروخدا کمکم کنین بگین چیکار کنم اصن پوسیدم تو خونه با دوتا بچه ..اگه برم بیرون بعد میاد حرف خودشو پیش منو شوهرم میزنه میگه زنت همش میره بیرون اینور اونور حوصله نداره کمی پیش ما بشینه خوب من دلم بیرون رو میخاد حوصله تو خونه ندارم خیلی دلم گرفته بچه ها حس میکنم دیگه دارم افسردگی میگیرم حالم بده😭😭😭

یجابود بده

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منظورت خونمونه؟نه بابا شوهرم اصلا دلش نمیخاد از پدر مادرش جدا بشه اصلا

آره...واااا یعنی چی چرا مردا دلشون میخواد ور دل ننه باباشون باشن..خو اینا ک اینجورن زن نگیرن دیگه

معتقد به تناسخ 💫..هرکی میخواد نقاشیشو میکشم دوستان ❤

برو بگرد.. بزار انقدر حرف مفت بزنه تا بترکه

مگه بچه ای از حرفاش میترسی..

اعتماد به نفست کجاست

بچه هاتم بردار برو بیرون..

اگر کلاس میخوای بری بچه هاتو بده نگهداره قشنگ خودتو بزن به پررویی برو..اگر خیلی پیره نمیتونه بچه هاتو بزار مهد برو بیرون کلاس باشگاه هرچی

به اون چه مربوطه

تا اونجا که من میدونم اختیار زن با شوهرشه.. نه مادرشوهر..

بیخود داری خودآزاری میکنی برو خوش باش از جوونیت لذت ببر

عزیزم هرچی نری براش عجیب تر میشه و هرچی بری عادیتر میشه شاید اولاش بیاد بگه بعد میپذیره توکه نمیتونی بخاطر نظر یکی دیگه افسردگی بگیری البته منم شرایط تورو دارم ولی خدارو شکر هم شاغلم هم ماشین دارم حتی بعضی وقتا نصف شب خلقم تنگ میشعبمو برمیدارم میرم پیش دوستی جایی یکی دو ساعت و برمیگردم نه که نگه اما محل نمیزارم و دیگه عادت کردن

این نی نی سایت ما دوتا خواهره پریا و پرستو پریا مجرد و پرستو متاهله و یه بچه داره ولی ما هنوزم مثل دوتا دوست و همبازی بچگی با همیم،😍😍😍

اصلا به حرف کسی اهمیت نده برو خوش باش البته احترامش واجبه ولی نه اینکه خودت وبچه هات وزندگیتا فدای مادر شوهرت کنی 

هرچیزی باید سر جای خودش باشه مادر شوهر ویا هرکس دیگری احترامش واجب به شرط اینکه به زندگی خودت لطمه وارد نکنی

عزیزم هرچی نری براش عجیب تر میشه و هرچی بری عادیتر میشه شاید اولاش بیاد بگه بعد میپذیره توکه نمیتونی ...

واقعا دیگه چاره ای نداریم ولی من دردم از خودمه ک چرا همش فکر میکنم اونا ناراحت میشن و شدیدا حالم از خودم بهم میخوره ک اینجور به فکر اونام نمیخام ایجور باشم نمیدونم باید چیکارکنم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز