2777
2789
عنوان

مادر شوهر😭

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 27 پست
آره...واااا یعنی چی چرا مردا دلشون میخواد ور دل ننه باباشون باشن..خو اینا ک اینجورن زن نگیرن دیگه

پسرا مجردن حتی شبا هم خونه نمیان ننه باباشون رو نبینن

نمیدونم چه حکایتیه زن میگیرن یادشون میوفته ننه بابا دارن.. میگن بیا هرچی من مجرد بودن اذیت کردم عقده هاتون رو سر زن بدبختم در بیارید..😠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب تو بودی میرفتی خونشون؟اگه جای من بودی چ میکردی

10 سال با مادذ شوهر زندگی کردم وگوش به فرمانش بودم تو اشتباه منا نکن هرچیزی حد تعادلش خوبه

اگه الانم بود میرفتم خونشون ولی به اندازه اگه اهل دخالته کمترم میرفتم وخیلی به حرفش گوش نمیدادم که اذیت بشم فقط به خودم وشوهرم وبچه هام می رسیدم هرجور که دلم میخاست

اخ که داغ دلما تازه کردی کاش اون موقع عقل الانما داشتم اونوقت بهتر زندگیما اداره میکردم

تورا خدا به کسی اینقدر بها ندید که فکر کنه خبریه 

ما فقط یه بار زندگی میکنیم بچه هامون یه بار بچگی میکنن فقط به خودتون وزندگیتون برسید گور پدر هر کی که بخاد زندگیمونا بهم بریزه

البته دور از جون همه شما واسی ومادر شوهرش

10 سال با مادذ شوهر زندگی کردم وگوش به فرمانش بودم تو اشتباه منا نکن هرچیزی حد تعادلش خوبه اگه الان ...

سلام خوبی الان داشتم تاپیکامو یه نگاه مینداختم ...دلم میخاد بدونم اولا ک میگی چجوری بوده چیکار میکرده چ میگفته مادر شوهرت ک حرفشو گوش میکردی البته اگه فصولی نیس بگو 

سلام خوبی الان داشتم تاپیکامو یه نگاه مینداختم ...دلم میخاد بدونم اولا ک میگی چجوری بوده چیکار میکرد ...

سلام عزیزم ممنونم ما 3تا جاری بودیم با مادر شوهر تویه حیاط زندگی می‌کردیم تسلط کامل داشت به هر سه مون ما اجازه نداشتیم حتی خونه مامانمون بریم اگه یه وقت اجازه می‌داد دلش میخاست میگفت برید بعدم که میومدیم یه الم شنگه وقهری بود که نگو

میدونی چیه؟ ما تقصیر خودمون بود خودمون اینجوری بارش آورده بودیم چرا زن که 2تا بچه داره زندگیش جدا هنوز باید از مادر شوهر اجازه بگیره وامیر ونهی بشه ما خودمون اونا را اینجوری بار میاریم 

حواست به خودت وزندگیت وشوهرت باشه شاد باش با بچه هات بیرون برو به خودت برس به شوهرت وبچه هات اهمیت بده مادر شوهرت هرچی میخاد بگه اصلا برات مهم نباشه فقط با شوهرت هماهنگ باش که اون نتونه بینتون رخنه کنه