2777
2789
عنوان

خواهرشوهر فضول

404 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

خسته نباشین 

من از وقتی ازدواج کردم همه چی خیلی خوب بوده 

همسرم مرد خوبیه

پدر و مادرش خوبن

تنها مشکلم خواهرشوهرمه 

که همهههههه چی رو میخواد بدونه... در لباس گوسفند ظاهر میشه تظاهر میکنه خیلی دلسوز و مهربونه 

در صورتی که هیچ کمکی نمیکنه و فقط میخواد از زندگی بقیه سر در بیاره 

من از وقتی قضیه رو فهمیدم با همسرم صحبت کردم که دوست ندارم دیگران درباره زندگیمون چیزی بدونن

کجا میریم ..چی میخوریم...چی می‌خریم.. چقدر می‌خریم...

حالا گوشی همسرم رو که نگاه کردم خواهرش یه سری دخالت های بیجا کرده بود که من به روی خودم نیاوردم تا الان ولی همش تو چت هاش نوشته بود اگه زنت گوشیتو چک میکنه  چت ها رو پاک کن

همسرم هم گوش میده

باید چیکار کنم به نظرتون؟

گوشی همسرت رو چک نکن:/ این یک.

دو، بی خیال فکر و خیال در مورد خواهرشوهر باش، زندگی تو کن، اطلاعات هم به ایشون نده. ایشالا کم کم همسرت هم با گفتگو یاد میگیره حریم خانواده تون رو حفظ کنه. ولی گوشی چک نکن:/ بعد ده سال زندگی اینو می‌دونم که اشتباه ترین کار ممکنه.

تو کاری ازت برنمیاد همسرت باید مقابله کنه و قیچیش کنه چندبارم ب خواهر شوهرت بگو همسرم میاد همه چیو بهم میگه هروی ک بهش حرف بزنه میاد ب من میگه بعد چتد دقیقه بعد بگو خوب نیست ادم تو زندگی دیگران دخالت کنه کار ادمای بیکاره وگرنه اگر کسی سرش گرم باشه چکار زندگی بقبه داره اینجور فکر میکنه همسرت حرفارو بت میکه دیکه میترسه چیزی پیشش بگه دوم اسمم ازش نیاوردی که دعوایی بشه حالت کنایه داره

من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج  مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خاک توسرش مواظب این باش مال من خودشو دلسوز برادر نشون میداد جلسات مخفی برگزار می کرد الان زمین رو از شوهرم گرفته .شوهر احمق من تازه فهمیده سرش کلاه گذاشته رفته شکایت کرده ولی چه فایده میگن مگه توعقل نداشتی

خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم. برو بابا.....خودتی

گوشی همسرت رو چک نکن:/ این یک. دو، بی خیال فکر و خیال در مورد خواهرشوهر باش، زندگی تو کن، اطلاعات ه ...

چرا چک نشه؟ البته من کلا خوشم نمیاد ازینکار چون حریم شخصیه ولی چون اینجا زیاد میگن پرسیدم

وا خب بهش بگو چرا تو زندگیم دخالت میکنی. ب خانوادش بگو دخترتون تو زندگیم دخالت میکنه.  میخاد زندگیمو خراب کنه  اصلا ب اون چه. عجب آدمای پیدا میشن  بزن تو دهنش 

خدایا شکرت ♥️🙏
گوشی همسرت رو چک نکن:/ این یک. دو، بی خیال فکر و خیال در مورد خواهرشوهر باش، زندگی تو کن، اطلاعات ه ...

کلا یک بار گوشیشو چک کردم

اونم اشتباه کردم

از اون موقع کلی اعصابم خورده

خاک توسرش مواظب این باش مال من خودشو دلسوز برادر نشون میداد جلسات مخفی برگزار می کرد الان زمین رو از ...

آره 

اختلاف سنیشون ۲ ساله 

ولییییی زیادییی صمیمی ان

خیلی از خواهرشوهرم میترسم