2777
2789
عنوان

مهربونی🌹😍

264 بازدید | 31 پست

بچه ها لطفاً ضد حال نزنین اگه مخالفید بخونید برید بیرون ازتاپیک☺️میخواستم حال خوبمو باهاتون به اشتراک بزارم امروز پدرومادرم اومدن خونمون بعد از 1ماه مادوریم شوهرم میگه باید 1ماه پیشمون بمونید نمیزاره برن خیلی براشون احترام قائله اوناهم همینطور هروقت میان همسرم زودتر میاد خونه برنامه می‌ریزه کجا بریم بهشون خوش بگذره و....در کل همسرم خیلی خوبه خداروشکر 15ساله کنارشم همه کاری واسه من و بچه ها انجام میده منم همینطور واسه خانواده اش خیلی دوستم دارن  به خدا همه ی مردها بدنیستن همه ی زندگی ها گند نیستن مرد خوب زیاده فقط کافیه درست انتخاب کنیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوشبخت بشین گلم 

این یک ماهم حسابی خوش بگذرونین❤

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.

خداروشکر امیدارم همیشه زندگیتون عالی باشه😍❤️

خوبه خداروشکر از زندگیو شوهرت راضیی حالمو خوب کرد بین این همه تاپیکایی که با شوهرشون مشکل دارن.  خدا کمک اونام بکنه 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

خوشبخت بشین گلم  این یک ماهم حسابی خوش بگذرونین❤

فدای شما بشم نمی‌مونن طفلکا فوقش 1هفته ولی مامیریم دوهفته می‌مونیم بعد پشت ماشین روپرمیکنن از وسیله وسوغاتی بابام 4تاداماد داره همشون خیلی احترامشو نگه میدارن

خداروشکر امیدارم همیشه زندگیتون عالی باشه😍❤️ خوبه خداروشکر از زندگیو شوهرت راضیی حالمو خوب کرد بین ...

دقیقا منم یه ساعتیه تو سایتش مامان بابام بچه هارو بردن پیاده روی هرچی دیدم منفی فقط خواستم یه حال خوب رو انتقال بدم همین بخدا انشالله خدا به همه آرامش بده فقط همین

فدای شما بشم نمی‌مونن طفلکا فوقش 1هفته ولی مامیریم دوهفته می‌مونیم بعد پشت ماشین روپرمیکنن از وسیله ...

چ خوب

چقدر دوست دارم خانواده های صمیمی رو 😍

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.
من مخالفم یعنی برم بیرون از تاپیکت؟؟؟؟     اینه رسم مهمون نوازی؟؟؟ شما هم باید مثل شوهر ...

الهیییی قربونت برم بمون بخدا این تاپیک روفقط جهت حال خوب زدم من کلا عادت ندارم هرچیزی روجاربزنم من و شوهرم خیلی مشکلات روپشت سرگذاشتیم ولی کنارهم زندگی سخته درست ولی باید جنگید واسه هرمشکلی