بچه ها لطفاً ضد حال نزنین اگه مخالفید بخونید برید بیرون ازتاپیک☺️میخواستم حال خوبمو باهاتون به اشتراک بزارم امروز پدرومادرم اومدن خونمون بعد از 1ماه مادوریم شوهرم میگه باید 1ماه پیشمون بمونید نمیزاره برن خیلی براشون احترام قائله اوناهم همینطور هروقت میان همسرم زودتر میاد خونه برنامه میریزه کجا بریم بهشون خوش بگذره و....در کل همسرم خیلی خوبه خداروشکر 15ساله کنارشم همه کاری واسه من و بچه ها انجام میده منم همینطور واسه خانواده اش خیلی دوستم دارن به خدا همه ی مردها بدنیستن همه ی زندگی ها گند نیستن مرد خوب زیاده فقط کافیه درست انتخاب کنیم
فدای شما ممنون بله خیلی خوبه 😍ماهم البته مشکلات خودمون رو داریم ولی همه پشت همیم خیلیها به خ ...
انشالله سلامت باشن و سایشون مستدام ❤خانمی مثل شما مسلما تربیت شده ادمای شریفی هست 💕🌱
تو همه زندگیا مشکلات هست عزیزم نوع برخورد و اتحاد و همبستگی اعضای خانواده مهمه
با خانواده همسرتونم صمیمی هستین؟
يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.
اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]
انشالله سلامت باشن و سایشون مستدام ❤خانمی مثل شما مسلما تربیت شده ادمای شریفی هست 💕🌱 تو همه زندگی ...
ممنون از اینهمه لطفی که به من داشتین بله خیلی صمیمی هستیم خانواده هامون تویه استان ومن و همسرم به پیشنهاد اداره همسرم استان دیگه هستیم قبلش طبقه ی پایین پدرشوهرم بودیم دقیقا 7سال خداروشکر مشکلی نداشتیم خواهرم جاریم هست وپدرشوهرم همکاربابام بودن الهی شکر تاحالا مشکل بوده ولی نه بزرگ ما گاهی با نظر مادر یاخواهرخودمون هم مخالفیم قرار نیست فکرکنیم دنیا به آخر رسیده کلا مادرشوهرم خیلیییی خانوم وارومه من وقتی میرم شهرمون 1هفته کامل خونه پدرشوهرم وفامیلاشون هستیم و1هفته طرف خانواده ی خودم دوتا خواهرشوهر دارم الهی شکر اونام سرگرم زندگیاشون هستن وخیلی خوبن
ممنون از اینهمه لطفی که به من داشتین بله خیلی صمیمی هستیم خانواده هامون تویه استان ومن و همسرم به پی ...
خداروشکر عزیزم
کاش امسال شما تو سایت زیاد بشه
چقدر لذت بردم از تاپیکتون
خوشبختی یعنی همین خوشی های کوچولو
همینارو که در نظر بگیریم
کلی اتفاق خوب اینجوری پیش میاد
احساس رضایت از زندگیمونم بالا میره
يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.
ممنونم ازشما خیلی خوشحال شدم اومدید توتاپیکم واقعا به من لطف دارید وخوشحال شدم از صحبت باشما واینهمه ...
ممنون از شما 😍
منم کلی حس خوب گرفتم ازتون❤
همچنین 😊
ممنونم عززززیززز دلم راستی سری زدم به تاپیکات منم اصالتا کوردم ولی دوراز وطن 😍البته خیلی حرف ...
مرسی عزیزدلمم حتما😘
چقدر شما کوردا خوبین اخه 😍😉
. چون گاهی نمیخواد بفهمم من که چی گفت
شوخی میکنه باهام اینجوری 😂نمیدونه من نی نی سایت رو دارممم😂😂😂
انشالله شما هم در کنار خانواده محترم خوشبخت و سلامت باشین ❤🌱