2777
2789
واقعا.؟من همیشه به دخترم میگم چاقال🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️فکر میکردم منظورش چاقال ...

معنی خیلی بدی داره جنسیه

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا.؟من همیشه به دخترم میگم چاقال🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️فکر میکردم منظورش چاقال ...

نگو دیگه 😂😂واقعا فحش بدیه 

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها

اره مطمعنم..وای خیلی حرف بدیه ها... بعد خودش یاد بگیره اشتباهیی از سر نادونی به یکی دگ بگه شر میشه😂🤙

Carter.intp
یعنی مرد زن نمای بی عرضه که مورد سو استفاده جنسی دیگر مردها قرار میگیره

جامع و مانع👏👏

نمی‌ دانم چه میخواهم بگویم... غمی در استخوانم می‌گدازد       حرفی سخنی؟؟ https://harfeto.timefriend.net/17323882382761

معنی خیلی بدی داره جنسیه

خاک تو سرم تازه معنیشو متوجه شدم.رفتم سرچ کردم تازه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

اصلا حتی اگر معنیش چاقالو هم‌باشه

چرا به دخترت اینو میگی ؟!!!

خیلی کلمه بدی هست ......

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اره مطمعنم..وای خیلی حرف بدیه ها... بعد خودش یاد بگیره اشتباهیی از سر نادونی به یکی دگ بگه شر میشه😂 ...

تازه فهمیدم خاک تو سرم.منم مثلا مادرم؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اصلا حتی اگر معنیش چاقالو هم‌باشه چرا به دخترت اینو میگی ؟!!! خیلی کلمه بدی هست ......

به شوخی میگم.پرخوری می‌کنه وزنش رفته بالا.بهش میگم نخور داری ......میشی🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

به شوخی میگم.پرخوری می‌کنه وزنش رفته بالا.بهش میگم نخور داری ......میشی🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

کتاب شرم برنه براون رو بخون

یه کم با متخصص های تغدیه درست و حسابی ارتباط داشته باش

تغذیه خانواده رو سالم کن

هر کاری به جز اینکه روح یه دختر رو خراب کنی ....

مادرشی

ولی راهت درست نیست ....

آگاهی تو بالا ببر

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊